Moderatörler ? Aloo?baya tipsizsin
Bu eleştri değil hakaret.baya tipsizsin
kanka eksiklerini fark edebilmek için biraz daha içerik üretmen lazım aslında ona göre birşeyler ortaya çıkabilir 2 video ile pek bir şey demek doğru olmaz biraz daha ilerleyip tekrardan sormak daha mantıklı olabilir bence sadece fikrim bu yönde videolarda gözükürsen bence daha hoş olurMerhaba dostlar,
Youtube kanalımı yorumlar mısınız? Eksiklerim neler bilmiyorum da.
![]()
Mevlüt Can
Ruhunuza, bedenize ve kalbinize iyi gelecek videolar burada. Bu kanal yakında deÄerlenecek. Sonra 'keÅke dedem zamanında buralardan bi yer alsaydı' dememek için Åimdiden abone olun siz.www.youtube.com
biraz daha canlı konuşabilir ve herkese hitap edicek videolar çekebilirsinMerhaba dostlar,
Youtube kanalımı yorumlar mısınız? Eksiklerim neler bilmiyorum da.
![]()
Mevlüt Can
Ruhunuza, bedenize ve kalbinize iyi gelecek videolar burada. Bu kanal yakında deÄerlenecek. Sonra 'keÅke dedem zamanında buralardan bi yer alsaydı' dememek için Åimdiden abone olun siz.www.youtube.com
Videolarda kendimi gösteremem çünkü laptopum kamerası arızalı. Ve profil resmimi değiştiriyim mi hakarete uğradım da.kanka eksiklerini fark edebilmek için biraz daha içerik üretmen lazım aslında ona göre birşeyler ortaya çıkabilir 2 video ile pek bir şey demek doğru olmaz biraz daha ilerleyip tekrardan sormak daha mantıklı olabilir bence sadece fikrim bu yönde videolarda gözükürsen bence daha hoş olur
O gerizekalıyı boşver haddini bilmez 13 yaşında veletVideolarda kendimi gösteremem çünkü laptopum kamerası arızalı. Ve profil resmimi değiştiriyim mi hakarete uğradım da.
yok saçmalama boşver o elemanı sen yaptığın şeylerde gönlün rahat olsun bi şekil devamı gelirVideolarda kendimi gösteremem çünkü laptopum kamerası arızalı. Ve profil resmimi değiştiriyim mi hakarete uğradım da.
Sistemim iyi değil çektiğim oyunları kimse izlemiyor. Eğitim kanalı yapabilirim ama tutmaz gibi. Yazın işe girip yeni pc almak istiyorum. Telefon da lazım ama işte bilemedim bende.yok saçmalama boşver o elemanı sen yaptığın şeylerde gönlün rahat olsun bi şekil devamı gelir
Sende resmini at görelim kim tipsizmiş.baya tipsizsin
yiğidin malı meydanda olur malı at ondan sonraSende resmini at görelim kim tipsizmiş.