Neler Yeni

YouTube kanalım için tavsiyeler

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can
Merhaba dostlar,
Youtube kanalımı yorumlar mısınız? Eksiklerim neler bilmiyorum da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Zeyrek
Merhaba dostlar,

kanka eksiklerini fark edebilmek için biraz daha içerik üretmen lazım aslında ona göre birşeyler ortaya çıkabilir 2 video ile pek bir şey demek doğru olmaz biraz daha ilerleyip tekrardan sormak daha mantıklı olabilir bence sadece fikrim bu yönde videolarda gözükürsen bence daha hoş olur

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
Merhaba dostlar,

biraz daha canlı konuşabilir ve herkese hitap edicek videolar çekebilirsin

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka eksiklerini fark edebilmek için biraz daha içerik üretmen lazım aslında ona göre birşeyler ortaya çıkabilir 2 video ile pek bir şey demek doğru olmaz biraz daha ilerleyip tekrardan sormak daha mantıklı olabilir bence sadece fikrim bu yönde videolarda gözükürsen bence daha hoş olur
Videolarda kendimi gösteremem çünkü laptopum kamerası arızalı. Ve profil resmimi değiştiriyim mi hakarete uğradım da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Zeyrek
Videolarda kendimi gösteremem çünkü laptopum kamerası arızalı. Ve profil resmimi değiştiriyim mi hakarete uğradım da.
yok saçmalama boşver o elemanı sen yaptığın şeylerde gönlün rahat olsun bi şekil devamı gelir

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can
yok saçmalama boşver o elemanı sen yaptığın şeylerde gönlün rahat olsun bi şekil devamı gelir
Sistemim iyi değil çektiğim oyunları kimse izlemiyor. Eğitim kanalı yapabilirim ama tutmaz gibi. Yazın işe girip yeni pc almak istiyorum. Telefon da lazım ama işte bilemedim bende.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Daha fazla içerik eklemen gerekli iki tane videoyla bu iş olmaz bu arada bende abone oldum kanalınıza.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,450
Üyeler
169,570
Son üye
farank
Top Bottom