YouTube kanalım için tavsiyeler

Reaksiyon skoru
18
Merhaba dostlar,
Youtube kanalımı yorumlar mısınız? Eksiklerim neler bilmiyorum da.

Son düzenleme:
Merhaba dostlar,

kanka eksiklerini fark edebilmek için biraz daha içerik üretmen lazım aslında ona göre birşeyler ortaya çıkabilir 2 video ile pek bir şey demek doğru olmaz biraz daha ilerleyip tekrardan sormak daha mantıklı olabilir bence sadece fikrim bu yönde videolarda gözükürsen bence daha hoş olur

Merhaba dostlar,

biraz daha canlı konuşabilir ve herkese hitap edicek videolar çekebilirsin

kanka eksiklerini fark edebilmek için biraz daha içerik üretmen lazım aslında ona göre birşeyler ortaya çıkabilir 2 video ile pek bir şey demek doğru olmaz biraz daha ilerleyip tekrardan sormak daha mantıklı olabilir bence sadece fikrim bu yönde videolarda gözükürsen bence daha hoş olur
Videolarda kendimi gösteremem çünkü laptopum kamerası arızalı. Ve profil resmimi değiştiriyim mi hakarete uğradım da.

yok saçmalama boşver o elemanı sen yaptığın şeylerde gönlün rahat olsun bi şekil devamı gelir
Sistemim iyi değil çektiğim oyunları kimse izlemiyor. Eğitim kanalı yapabilirim ama tutmaz gibi. Yazın işe girip yeni pc almak istiyorum. Telefon da lazım ama işte bilemedim bende.

Daha fazla içerik eklemen gerekli iki tane videoyla bu iş olmaz bu arada bende abone oldum kanalınıza.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,822
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri