Arkadaşlar Canbequit'in yayın tekrarlarını atıyorum yayınları 2'de bitiyor sonra paylaşıyorum 4 gibi yükleniyor fakat izlenmeler 100-200 arası videoları saat kaçta atmalıyım saat faktörünün ne kadar önemi var, teşekkürler
2 de bitiyor 4 gibi yükleniyor yazmışım anlamayan olursa diye düzeltiyorum gece 2'de bitiyor yayın gece 4'de yüklüyorum akşam değilArkadaşlar Canbequit'in yayın tekrarlarını atıyorum yayınları 2'de bitiyor sonra paylaşıyorum 4 gibi yükleniyor fakat izlenmeler 100-200 arası videoları saat kaçta atmalıyım saat faktörünün ne kadar önemi var, teşekkürler
bir de böyle deneyeyim teşekkür ederimaksam ustu 6 civari
tamam kanki siliyom videoları şimdiTonla insan atıyor zaten niye senden izlensin kardeşim git özgün bir içerik paylaş
öğleden sonra at usta bide kendıne logo yap saydamlaştırıp koy alt köşeyee 4'de yüklüyorum akşam değil
eyvallah reis logo muhabbeti bir başkası indirip yüklemesin diye dimi çalınmasın diyeöğleden sonra at usta bide kendıne logo yap saydamlaştırıp koy alt köşeye
Kardeşim saçmalıyorsun ama ne demek özgün emek harcanmış kişinin kendi yetenek, mizah, eğitim seviyesinin ortaya çıkacağı emek kokan videolar??? Kesip atıp izlenmek için yalvarmak varken ne gerek var emek harcamaya(!)Tonla insan atıyor zaten niye senden izlensin kardeşim git özgün bir içerik paylaş