YouTube Premium Cashback Veren Kart Önerisi

Transcontinental

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
646
Malum papara olayları patladıktan sonra yeni bir kart arayışına girdim. Zaten papara son senelerde leş gibi cashback veriyordu, iyi bahane oldu değişmek için. Sorun yaşatmayacak, adam gibi cashback veren kart arıyorum. Aslında kredi kartı da kullanıyorum ama abonelikleri banka kartı gibi kartlardan almayı tercih ediyorum benden habersiz para çekmesinler diye.

tami kullanıyorum ben garanti bankasına ait %50 veriyor netflixi de aynı şekilde %50 veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tami kullanıyorum ben garanti bankasına ait %50 veriyor netflixi de aynı şekilde %50 veriyor
tek dezavantajı bugün ödedin diyelim sonraki ayın ortasında veriyor yani ayın 30unda da 1inde de ödesen sonraki ayın ortasında cashbackı veriyor

Papel %60 cashback veriyor

Sipay da %60 vermekte.

Malum papara olayları patladıktan sonra yeni bir kart arayışına girdim. Zaten papara son senelerde leş gibi cashback veriyordu, iyi bahane oldu değişmek için. Sorun yaşatmayacak, adam gibi cashback veren kart arıyorum. Aslında kredi kartı da kullanıyorum ama abonelikleri banka kartı gibi kartlardan almayı tercih ediyorum benden habersiz para çekmesinler diye.
Sipay sorunsuz çok memnunum, %60 veriyor.

Son düzenleme:
Ben Youtube premium için Sipay,Youtube katıl abonelikleri için de Papel kullanıyorum.
İkisi de %60 veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,776
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri