Youtube RAM çok fazla kullanıyor

Reaksiyon skoru
9
Selamlar dostlar son zamanlarda sürekli başıma gelen bir olaydan bahsediceğim. Son günlerde youtube ram çok harcıyo. 1.6 GB kadar çıktığı bile var bunu nasıl çözebilirim.

Google kullanıyorum başka tarayıcı indirmek istemiyorum. Eklentileride chromeden silmek istemiyorum

Selamlar dostlar son zamanlarda sürekli başıma gelen bir olaydan bahsediceğim. Son günlerde youtube ram çok harcıyo. 1.6 GB kadar çıktığı bile var bunu nasıl çözebilirim.

Google kullanıyorum başka tarayıcı indirmek istemiyorum. Eklentileride chromeden silmek istemiyorum
Edit

Hem ayranı dökmek istemiyon hemde yemeği yemek istemiyon böyle sorunu çözemeyiz sorun chromeun şişmesi zaten :D

Brave tarayıcısını öneririm, kullandığınız eklentileri, tüm ayarlarınızı falan taşıyabilirsiniz. Yer imleri, şifreler v.b
Gizlilik açısından daha iyi fakat aşırı gizli de değil tabii. Kendi adblocker'ı var, gereksiz hiçbir şey yok.

Yok ben Google silmem diyorsan yapacak bir şeyin yok. Ben Google, Yandex, Opera GX, Opera da kullandım, hepsinde YouTube da 1 - 2 gb arası RAM kullanıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,273
Üyeler
192,668
Son üye
mustidir
Geri