Neler Yeni

Youtube reklam engelleyicilere karşı önlemi arttırmış

PffPanda

80+ Bronze
Eskiden çarpıya basıp geçebilirdik şimdi hiç bir şekilde geçilmiyor . Ublock kullanıyorum . Ne önerirsiniz
1697879145583.png

yenerinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ufuk yener
O uyarı her çıktığında ublock filtrelerini güncelleyip tarayıcıyı kapa aç yapınca kalkıyor bende.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Tavsiyem 4 kişi daha bulup Premium Aile 'ye geçiş yapman. Kişi başı 12 TL artık bir önemi yok zaten o kadar içeriğe 12TL hiçbir şey

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Eray
Spotify premium bişey değil al knk para değil youtube premium al knk para değil knk şu para değil ver sana zahmet diye diye şirkete bağlı hale geliyorsunuz bir açığı bulunur engellenir illaha bir şirkete bağlı hale olmaya gerek yok

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Premium zaten 30TL, 30TL vermemek için ne çok uğraşıyorsunuz. Öğrenciye 20TL, Papara ile aldığım için 10TL'ye geliyor.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
öğrenciyseniz paparayla 10tlye geliyor hocam yt premium 10tl vermek bu kadar zor olmamalı adamlar milyar dolar yatırımlar yapıyor para veriyor size bedava bu hizmeti veriyor sadece reklam çıkıyor karşınıza 10tl ver reklamsız izle diyor siz bunu dahi yapmıyorsunuz youtube bu konuda kesinlikle haklı artık pre alınmalı

java

80+ Bronze
öğrenciyseniz paparayla 10tlye geliyor hocam yt premium 10tl vermek bu kadar zor olmamalı adamlar milyar dolar yatırımlar yapıyor para veriyor size bedava bu hizmeti veriyor sadece reklam çıkıyor karşınıza 10tl ver reklamsız izle diyor siz bunu dahi yapmıyorsunuz youtube bu konuda kesinlikle haklı artık pre alınmalı
Her şeye para vereceğiz yakında ben istemiyorum kardeşim. aa ne kadar ucuzmuş diyerek spotify+gamepass+netflix+amazon prime+hepsiburada + vs vs vs yeter be! Vermeyeceğim para. Sanki sorunlarımız yetmiyormuş gibi abonelik hizmetlerine köle olduk resmen.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Her şeye para vereceğiz yakında ben istemiyorum kardeşim. aa ne kadar ucuzmuş diyerek spotify+gamepass+netflix+amazon prime+hepsiburada + vs vs vs yeter be! Vermeyeceğim para. Sanki sorunlarımız yetmiyormuş gibi abonelik hizmetlerine köle olduk resmen.
ben sadece youtube ve hb premium kullanıyorum ihtiyacım olanı alıyorum siz kendinize hakim olamıyorsanız onu bilemem

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Eray
bunu anlatmaya çalışıyorum her şirket abonelik yaptırmaya bizi bağımlı hale getirmeye çalışıyor

java

80+ Bronze
ben sadece youtube ve hb premium kullanıyorum ihtiyacım olanı alıyorum siz kendinize hakim olamıyorsanız onu bilemem
Hocam sizde haklısınız ama eskiden rahatlıkla bedava kullandığımız şeye artık para istiyor tüm şirketler. Ben Bir spotify premium kullanırım o kadar geri kalanlarına gerek yok. (bence) Zaten halimiz ortada.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,380
İsim
Hacı
ADGUARD yükle.

Aykut D.

80+ Gold
Top Bottom