Her şeye para vereceğiz yakında ben istemiyorum kardeşim. aa ne kadar ucuzmuş diyerek spotify+gamepass+netflix+amazon prime+hepsiburada + vs vs vs yeter be! Vermeyeceğim para. Sanki sorunlarımız yetmiyormuş gibi abonelik hizmetlerine köle olduk resmen.öğrenciyseniz paparayla 10tlye geliyor hocam yt premium 10tl vermek bu kadar zor olmamalı adamlar milyar dolar yatırımlar yapıyor para veriyor size bedava bu hizmeti veriyor sadece reklam çıkıyor karşınıza 10tl ver reklamsız izle diyor siz bunu dahi yapmıyorsunuz youtube bu konuda kesinlikle haklı artık pre alınmalı
ben sadece youtube ve hb premium kullanıyorum ihtiyacım olanı alıyorum siz kendinize hakim olamıyorsanız onu bilememHer şeye para vereceğiz yakında ben istemiyorum kardeşim. aa ne kadar ucuzmuş diyerek spotify+gamepass+netflix+amazon prime+hepsiburada + vs vs vs yeter be! Vermeyeceğim para. Sanki sorunlarımız yetmiyormuş gibi abonelik hizmetlerine köle olduk resmen.
bunu anlatmaya çalışıyorum her şirket abonelik yaptırmaya bizi bağımlı hale getirmeye çalışıyorHer şeye para vereceğiz yakında ben istemiyorum kardeşim. aa ne kadar ucuzmuş diyerek spotify+gamepass+netflix+amazon prime+hepsiburada + vs vs vs yeter be! Vermeyeceğim para. Sanki sorunlarımız yetmiyormuş gibi abonelik hizmetlerine köle olduk resmen.
Hocam sizde haklısınız ama eskiden rahatlıkla bedava kullandığımız şeye artık para istiyor tüm şirketler. Ben Bir spotify premium kullanırım o kadar geri kalanlarına gerek yok. (bence) Zaten halimiz ortada.ben sadece youtube ve hb premium kullanıyorum ihtiyacım olanı alıyorum siz kendinize hakim olamıyorsanız onu bilemem
Bunu deneyebilirsinizEskiden çarpıya basıp geçebilirdik şimdi hiç bir şekilde geçilmiyor . Ublock kullanıyorum . Ne önerirsinizAlıntıyı görüntüle