Neler Yeni

YouTube telif hakkı yardım

pasii

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Bir yabancı YouTube kanalının videosunu ve içeriğini Türkçeye çevirerek video yapacağım. Kendi videosunda bulunan kısımları da kullanacağım ama videonun başında böyle bir şey yazmış. Ne olduğunu anlamadım. Bilen biri varsa, yardımcı olursa sevinirim.
1668171703007.png

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam kısacası saydığı nedenlerden ötürü kullanım yaparsanız telif atarım demiş.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Eğitim, eleştiri, eğitim, haber, öğretim araştırma gibi şeyleri kâr amacıyla yapmadığın sürece "fair use" olarak tanımlamış ve kullanımın sıkıntı olmadığını belirtmiş şeklinde anladım ama çok uykusuzum yanılıyor olabilirim başkasından teyit etmekte fayda var.

pasii

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam peki kullanırsam maks telif atabilir değil mi? Başka bir arkadaş "dava açar" dedi de.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
Hocam peki kullanırsam maks telif atabilir değil mi? Başka bir arkadaş "dava açar" dedi de.
bence adama mail at ben eki yt kanalım kapanmadan önce hep öyle mail atarak adamın içeriğinin tükçe versiyonunu yapacağımı ve içinden kesitler alabileceğimi sordum adam kabul etmişti sen yaz ona göre davran

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Eğitim, eleştiri, eğitim, haber, öğretim araştırma gibi şeyleri kâr amacıyla yapmadığın sürece "fair use" olarak tanımlamış ve kullanımın sıkıntı olmadığını belirtmiş şeklinde anladım ama çok uykusuzum yanılıyor olabilirim başkasından teyit etmekte fayda var.
Türkçeye çevirdim metni @Ricciardo dediği gibi bir şey çıktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,398
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom