YouTube telif hakkı yardım

pasii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
67
Bir yabancı YouTube kanalının videosunu ve içeriğini Türkçeye çevirerek video yapacağım. Kendi videosunda bulunan kısımları da kullanacağım ama videonun başında böyle bir şey yazmış. Ne olduğunu anlamadım. Bilen biri varsa, yardımcı olursa sevinirim.
1668171703007.png

Hocam kısacası saydığı nedenlerden ötürü kullanım yaparsanız telif atarım demiş.

Eğitim, eleştiri, eğitim, haber, öğretim araştırma gibi şeyleri kâr amacıyla yapmadığın sürece "fair use" olarak tanımlamış ve kullanımın sıkıntı olmadığını belirtmiş şeklinde anladım ama çok uykusuzum yanılıyor olabilirim başkasından teyit etmekte fayda var.

Hocam peki kullanırsam maks telif atabilir değil mi? Başka bir arkadaş "dava açar" dedi de.

Hocam peki kullanırsam maks telif atabilir değil mi? Başka bir arkadaş "dava açar" dedi de.
bence adama mail at ben eki yt kanalım kapanmadan önce hep öyle mail atarak adamın içeriğinin tükçe versiyonunu yapacağımı ve içinden kesitler alabileceğimi sordum adam kabul etmişti sen yaz ona göre davran

Eğitim, eleştiri, eğitim, haber, öğretim araştırma gibi şeyleri kâr amacıyla yapmadığın sürece "fair use" olarak tanımlamış ve kullanımın sıkıntı olmadığını belirtmiş şeklinde anladım ama çok uykusuzum yanılıyor olabilirim başkasından teyit etmekte fayda var.
Türkçeye çevirdim metni @Ricciardo dediği gibi bir şey çıktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,995
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri