Youtube Video Yüklenmeme Saçmalığı

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
10,011
Evet çözümü buldum ama çözümde en az problem kadar saçma son zamanlarda KasperSky indirmiştim ve onu kaldırıp PC restart attığımda sorun gitti gayet de güzel yüklendi şimdi ben her video yüklerken kasper sky'ı mı sileceğim? Bunun daha mantıklı bir yolu yok mu?

Kaspersky yüklemessen kaldırmana gerek kalmaz.
1602608845219.png

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Windows defender varken anti-virüs görünümlü virüs yüklemeye gerek yok defender gayet iyi iş yapıyor.

Ben yüklerken sorun yaşamıyordum panda dome de kullanabilirsiniz çok iyi program o da
Kasper Sky basit arayüzü vs. Sayesinde bana hoş göründü hocam, belki psikolojiktir ama cidden koruduğunu hissediyorum. O yüzden silmek istemedim denedim denedim oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Windows defender varken anti-virüs görünümlü virüs yüklemeye gerek yok defender gayet iyi iş yapıyor.
Hocam windows defender o kadar da iyi değil diyorlar ayrıca Kasper Sky virüs denebilecek bir program değil diye düşünmekteyim.

Kasper Sky basit arayüzü vs. Sayesinde bana hoş göründü hocam, belki psikolojiktir ama cidden koruduğunu hissediyorum. O yüzden silmek istemedim denedim denedim oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam windows defender o kadar da iyi değil diyorlar ayrıca Kasper Sky virüs denebilecek bir program değil diye düşünmekteyim.
Valla ben indirdiğimden beri 1 tane şüphe bulmadı panda dome 5 tane buldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,896
Üyeler
191,181
Son üye
jetlisans
Geri