Neler Yeni

Youtube video yüklenmesi vakit alıyor

Owlore

80+ Bronze
Oyun oynarken sorun yoktu, yt açıp müzik dinlerken fark ettim ki başlarda bi takılma yaşıyor yükleyemiyor. İlkin internetten kaynaklı olduğunu düşündüm lakin internette problem yok (hız testi bırakıyorum güncel). Sonradan videoları açarken 360p 240p'ye düşürdüğünü fark ettim sanki ekran kartı problem çekiyor gibiydi. Tarayıcıyı kapatıp 2-3 oyun açıp benchmark yaptım klasik aldığım değerleri alıyorum. Tarayıcıdan olduğunu düşündüm Opera GX kullanıyorum Chrome'da da aynı problem var. 12400f ve 3060'da olacak bir iş değil zaten video yüklenmeme durumu, sizde de böyle bir durum var mı yt'de yoksa bir şey yüzünden mi oluyor? (İlk olduğunda driver güncel değildi güncelledim hala aynı, dün gece olmuyordu bugün olmaya başladı)
1742415511843.png

ogrbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
oğuzhab
Oyun oynarken sorun yoktu, yt açıp müzik dinlerken fark ettim ki başlarda bi takılma yaşıyor yükleyemiyor. İlkin internetten kaynaklı olduğunu düşündüm lakin internette problem yok (hız testi bırakıyorum güncel). Sonradan videoları açarken 360p 240p'ye düşürdüğünü fark ettim sanki ekran kartı problem çekiyor gibiydi. Tarayıcıyı kapatıp 2-3 oyun açıp benchmark yaptım klasik aldığım değerleri alıyorum. Tarayıcıdan olduğunu düşündüm Opera GX kullanıyorum Chrome'da da aynı problem var. 12400f ve 3060'da olacak bir iş değil zaten video yüklenmeme durumu, sizde de böyle bir durum var mı yt'de yoksa bir şey yüzünden mi oluyor? (İlk olduğunda driver güncel değildi güncelledim hala aynı, dün gece olmuyordu bugün olmaya başladı)
Alıntıyı görüntüle
son olaylardan haberiniz yok galiba kısıtlama var

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siyasi durumlardan dolayı bant kısıtlaması getirildi. Muhtemelen o yüzdendir

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hakan Yivus
Böyle durumlarda internet hızınızı ölçmekten önce Google’a “bant kısıtlaması” yazın çünkü internet hizmetinizden daha kötü olan bir şey varsa o da demokrasidir.

Owlore

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
son olaylardan haberiniz yok galiba kısıtlama var
Siyasi durumlardan dolayı bant kısıtlaması getirildi. Muhtemelen o yüzdendir
Böyle durumlarda internet hızınızı ölçmekten önce Google’a “bant kısıtlaması” yazın çünkü internet hizmetinizden daha kötü olan bir şey varsa o da demokrasidir.
Sağolun arkadaşlar valla akşam da bir ig girmiştim mobilden girmiyordu wifi'dan girebiliyordum dedim herhalde olaylardan kaynaklı da bilgisayarda dns olduğu için bir şeye takılacağımı düşünmemiştim :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,669
Üyeler
170,233
Son üye
Neoreix
Top Bottom