Neler Yeni

Youtube Youtube Videolarımı Çok Az Gösteriyor

Emrullah9

80+
anladım hocam kararsızım ya short olarak edit videosu atcam da normsl video olarak ne atsam acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

açtım biraz video atıyorum düzenli atmsya çalışcam
Hocam shorts videolarınızdan alakasız normal videolar atarsanız elinizdeki kitleyi kaybedersiniz. Shorts ile normal videolarınız benzer türlerde olsun ki kitleyi elinizde tutabilin.

teoxus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Memiş Gündüz
Eğer hobi olarak yapıyorsan yükle geç ki ben öyle yapıyorum anı kalsın falan diye , ama eğer izlenmesini istiyorsan shortslar cidden iş görüyor
hocam geçen çok iyi bi shortd attım 7 izlendi mümkün değil aga ya

Hocam shorts videolarınızdan alakasız normal videolar atarsanız elinizdeki kitleyi kaybedersiniz. Shorts ile normal videolarınız benzer türlerde olsun ki kitleyi elinizde tutabilin.
ozaman eğitim çekiyim kısa videolarda da kısa eğitimler paylaşıyım ama şimdi eski videoları silsrm mi daha iyi olur?

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD

ozaman eğitim çekiyim kısa videolarda da kısa eğitimler paylaşıyım ama şimdi eski videoları silsrm mi daha iyi olur?
Silme kalsın bence

ha kimse görmesin istiyoran gizliye al

Emrullah9

80+

Eski videolarınızı silip silmemeniz size kalmış. Silmezseniz eğer, yeni yüklediğiniz videolar izlenirse zamanla onlar da önerilecektir. Ama silerseniz de çok bir eksi görmezsiniz. @Zafkeil'in dediği gibi gizliye alıp hatıra bırakabilirsiniz belki.

teoxus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Memiş Gündüz
Eski videolarınızı silip silmemeniz size kalmış. Silmezseniz eğer, yeni yüklediğiniz videolar izlenirse zamanla onlar da önerilecektir. Ama silerseniz de çok bir eksi görmezsiniz. @Zafkeil'in dediği gibi gizliye alıp hatıra bırakabilirsiniz belki.
hee teşkkürler hocam hepinize

Top Bottom