Neler Yeni

YouTube'da Hangi İçerik İle En Hızlı Şekilde Gelişebilirim ?

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Asım
Ara sıra düşünüyordum bir YouTube kanalı açsam acaba geliştirebilir miyim, diye. Şimdi gerçekleştirmek istiyorum. İleriye dönük, fazla izlenen, az da olsa kazanç sağlayan kanal fikiri önerilerinizi bekliyorum.

ananas_suyu

80+ Bronze
Ara sıra düşünüyordum bir YouTube kanalı açsam acaba geliştirebilir miyim, diye. Şimdi gerçekleştirmek istiyorum. İleriye dönük, fazla izlenen, az da olsa kazanç sağlayan kanal fikiri önerilerinizi bekliyorum.
Short videoları baya izleniyor onu dikkate alarak bir adım atabilirsin. Shortda kazanç daha düşük diye biliyorum.

The Semih

80+ Gold
Hocam artık izlenmek çok zor, para ödeyerek kendini öne çıkarabilirsin sadece veya bi tarafını açarak ülkede skandal çıkartman lazım :D

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Asım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Peki ne ile alakalı shorts videoları oluşturabilirim ?
ingilizcen iyiyse andrew tate gibi adamların pocastlerinden kesitleri altyazı ve altında gta videosu ile paylaş altyazılar ingilizce olursa globalde daha fazla izlenirsin diye düşünüyorum

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Arda Yıldırım
Ronsep diye sevdiğim bir kanal var. Gelişimini takip ediyorum başından beri. Nasıl izlenirim diye düşünmekten çok nasıl eğlenebilirim eğlendirebilirim diye düşünüp kendini geliştirdiğini düşünüyorum. Bu sebepten geliştiğini ve kalıcı olduğunu düşünüyorum yoksa saçma sapan bir olaya dahil olup 1 ay boyunca fazla izlendikten sonra unutulabilirsiniz.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Bende anlamadım neden güldüğünü ama deli para kazanıyolar podcast kesitleri paylaşanlar mrbeast in ishowspeed in kesitleri paylaşılabilir ama uğraştırır.
uğraştırmayan bir şey yok zaten yine de aralarında en kolayını söyledim şöyle bi 40 50 videoluk gta gameplay klasörü yapar altyazıyı yapay zekay yaptırırsın videoyu koyarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

dalga geçeceğinize fikrinizi söyleyin ben de yanlış düşünüyorsam bileyim hocam

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Ömer
Steam
1316142768
uğraştırmayan bir şey yok zaten yine de aralarında en kolayını söyledim şöyle bi 40 50 videoluk gta gameplay klasörü yapar altyazıyı yapay zekay yaptırırsın videoyu koyarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

dalga geçeceğinize fikrinizi söyleyin ben de yanlış düşünüyorsam bileyim hocam
niye dalga geçiyim böyle ünlü olanlar var güzel fikir ama bende bi fikir veriyim bu şey yapanlar oluyor beni takip ediyorsan bişey veriyorlar öyle olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,302
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom