Neler Yeni

Youtubedan para kazandım vergi olayı nasıl

mert066

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
mert
Selam arkadaşlar 5-6k civari para kazandim adsense'e yattıktan sonra şirket açmadan vergiyi nasıl kestirip hesabıma parayı çekebilirim ?

H.M.B

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hayrettin Bilge
Net bir bilgim yok fakat bildiğim kadarı ile ilk olarak bir işletme kurmanız gerekmekte genellikle başlarda basit usul işletme kurulmakta ilerleyen zamanlarda normal işletme defterine geçiş yaparak gelirinizi bildirmeniz gerekmektedir giderleriniz ile birlikte ve bu sonuçlara göre devlet sizlerden gelir vergisi tahsil etmekte. -- Bunların yanı sıra işletme kurduğunuzda aylık olarak bağ kur vb. ödemeler yapmak zorundasınız detayını bilmiyorum bende malesef.

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bilal
Selam arkadaşlar 5-6k civari para kazandim adsense'e yattıktan sonra şirket açmadan vergiyi nasıl kestirip hesabıma parayı çekebilirim ?
parayı biriktirip sonradan çekebiliyormuyuz

H.M.B

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hayrettin Bilge
şahıslar 8 bin tl ya kadar gelir vergisinden muhaf tutuluyor ticatette ama aylık mu yıllık mı bilmiyorum malaesfki.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
parayı biriktirip sonradan çekebiliyormuyuz
evet sonuçta kullanmıyorsun ve para ülkeye giriş yapmış olmuyor teknik olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam biz ne söylesek senin için risk olur bu işi ciddi yapacaksan, ki yapıyorsun sanırım, deneyim li bir mali müşavir ile görüş

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Şu video sana yardımcı olur. Şirket falan boşuna uğraşma aylık 10k üstü kazanmıyorsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,176
Üyeler
160,964
Son üye
TheDeDe
Top Bottom