Neler Yeni

Youtube'deki gerçekten korkunç ve iğrenç videolar

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
Arkadaşlar ben youtubeye yanlışlıkla nokta (.) yazdım ve saçma sapan şeyler çıktı
korkunç 1.PNG

merak edip bastım bazılarına ***** çocuk videoları ve ***** Arap +18 videoları falan çıktı. Merak edip daha fazla nokta koydum 3 noktalı hâli de şöyle
korkunç 2.PNG

Bir tanesine bastım ve şu iğrenç ve korkunç videolar çıktı
korkunç.PNG

Gerçekten ben yaptım siz yapmayın izlemeyin şunları hatırladıkça gözümden yaş akıyor. Bunlardan bazıları çocuk videosu diye geçiyor (küçük ekranda oynatılamıyor vb.). Yahu youtube hiç mi görmüyor şunları. Bazıları da gerçekten var olan çizgi filmlerin arasına konmuş iğrenç şeyler mesela Süngerbob ve Peppa Pig videosu. En azından +18 yemesi gerekmez mi şu videoların?

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Arkadaşlar ben youtubeye yanlışlıkla nokta (.) yazdım ve saçma sapan şeyler çıktı
Alıntıyı görüntüle
merak edip bastım bazılarına ***** çocuk videoları ve ***** Arap +18 videoları falan çıktı. Merak edip daha fazla nokta koydum 3 noktalı hâli de şöyle
Alıntıyı görüntüle
Bir tanesine bastım ve şu iğrenç ve korkunç videolar çıktıAlıntıyı görüntüle
Gerçekten ben yaptım siz yapmayın izlemeyin şunları hatırladıkça gözümden yaş akıyor. Bunlardan bazıları çocuk videosu diye geçiyor (küçük ekranda oynatılamıyor vb.). Yahu youtube hiç mi görmüyor şunları. Bazıları da gerçekten var olan çizgi filmlerin arasına konmuş iğrenç şeyler mesela Süngerbob ve Peppa Pig videosu. En azından +18 yemesi gerekmez mi şu videoların?
Kanka sen boyle dedin diye izlicem kusura bakma

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
Onlar ney oruçlu oruçlu gordugum seyler
hocam dedim izleme diye :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve anlamadığım yorumlar da videolaırn ismi gibi rastgele saçma sapan randomlar içeriyor

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
Bunlar nedir tarikat falan mı aga gerçekten ürkme geliyor yaşım öyle aşırı da küçük değil bir de çizgi film izlemek isteyen bir bebek olduğunu ve bunlara denk geldiğini düşün

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
Peki ya videolarin izlenme goruntuleri 140m 29m falan
hocam anlamıyorum bunları izleyip kuduran garip fantazik yaratıklar falan mı yaşıyor acaba başka açıklaması yok çünkü

en merak ettiklerimden birisi de bazıları çizim değil o çizim olmayanları nasıl çekiyorlar

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
hocam anlamıyorum bunları izleyip kuduran garip fantazik yaratıklar falan mı yaşıyor acaba başka açıklaması yok çünkü

en merak ettiklerimden birisi de bazıları çizim değil o çizim olmayanları nasıl çekiyorlar
hocam bende yok bunlar :D

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
bazılarının pp'si de echi animelerden girdiğin an jumpscare çıkıyor onları sevdim oh olsun onları açanlara ısrpjhpoi

knk 4 tane nokta koy sonra .... ø·ø ̈ùšù„ø© ... ø£øoù†ùšø© ù„ù„ø£ø·ù ø§ù„ ... ù„ùšø ̈ùšø§ que significa seç bak bakalım nasıl şeyler çıkıyor :D

hocam bende yok bunlar :D

Top Bottom