Youtubeden izlenmemiş videolar geçmişimde gözüküyor.

akıllı kuş

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,116
Çevremden kimse bu kanala erişemiyor.
Bu arkadaşın yaşı muhtemelen 9-14 arasında diye tahmin ediyorum çevremde bu yaşta kimsede yok. İzlenen şeyler BTS, Brawl Stars, Cringe tiktok videoları, küçük yaşta şahısların izleyeceği videolar yani. Hiçbirinide izlemiyorum nasıl geçmişimde bunların hepsi full izlenmiş anlamıyorum. Bağlı cihazlara baktığımda sadece bu cihaz var. Ben bu yabancı şahsı hiçbir türlü engelleyemiyorum ve muhtemelen kanala erişimi var. Bu şahsı nasıl bu hesaptan çıkarabilirim?

Bu arkadaşın yaşı muhtemelen 9-14 arasında diye tahmin ediyorum çevremde bu yaşta kimsede yok. İzlenen şeyler BTS, Brawl Stars, Cringe tiktok videoları, küçük yaşta şahısların izleyeceği videolar yani. Hiçbirinide izlemiyorum nasıl geçmişimde bunların hepsi full izlenmiş anlamıyorum. Bağlı cihazlara baktığımda sadece bu cihaz var. Ben bu yabancı şahsı hiçbir türlü engelleyemiyorum ve muhtemelen kanala erişimi var. Bu şahsı nasıl bu hesaptan çıkarabilirim?
Ya uyur izlersen?

Hesabı biri daha kullanıyor sanırım, ya da Youtube bug'u bu.
Bir ara aynı tarzda konu açılmıştı.

Bir tüm cihazlardan çıkış yapı deneyip kendi cihazınızda oturumu tekrar açar mısınız

bu durumlar genelde telefona apk yükleyen root atanlarda vs oluyor telefonunuz youtube, twitch izlenme botuna dönüyor.

Sadece bu cihaz bağlı zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmkanı nasıl olabilirki sadece telefondan giriyorum
Siz yinede bir deneyin hesap şifrenizi fln hatırlıyorsanız tabi yoksa hesap tamamen gider

Siz yinede bir deneyin hesap şifrenizi fln hatırlıyorsanız tabi yoksa hesap tamamen gider
Bu zaten kaç aydır var çalmak isteyen çalardı zaten

Şimdi hatırladım hesaplardan cıkış yapıp girmeyi denemiştim öncedende olmadı

Bu zaten kaç aydır var çalmak isteyen çalardı zaten

Şimdi hatırladım hesaplardan cıkış yapıp girmeyi denemiştim öncedende olmadı
Peki tıkladığınız güvenli olmayan link vs var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,724
Üyeler
185,155