MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
ALLAH Rahmet Eylesin,Mekanı Cennet Olsun.
Adamın YouTube kanalına baktım adam 1 ay önce baba oluyorum diye video atmış lan üzüldümEnkazda hayatını kaybetti bugün bulunmuş. Clash royale oynayanlar bilir. Çok iyi kalpli biriydi baya üzüldüm o7
kaynak
O tweet'i atan kişinin videosu.Adamın YouTube kanalına baktım adam 1 ay önce baba oluyorum diye video atmış lan üzüldüm
mekanı cennet olsunEnkazda hayatını kaybetti bugün bulunmuş. Clash royale oynayanlar bilir. Çok iyi kalpli bir abimizdi baya üzüldüm. o7
kaynak
Çok severek izlerdim kendisini çocukluğum onun videolarını izlemekle geçti mekanı cennet olsunEnkazda hayatını kaybetti bugün bulunmuş. Clash royale oynayanlar bilir. Çok iyi kalpli bir abimizdi baya üzüldüm. o7
kaynak
ne alaka hocam selam veriyoruz işteAllah rahmet eylesin severek izlerdim üzüldüm.
Ölüm haberine o7 yazmak kadar saçma bir şey yok adam akıllı allah rahmet eylesin yazın yazacaksanız.
O7 birine saygıdır buAllah rahmet eylesin severek izlerdim üzüldüm.
Ölüm haberine o7 yazmak kadar saçma bir şey yok adam akıllı allah rahmet eylesin yazın yazacaksanız.
o7 selam verme şeklidir bilip bilmeden sallama bari isteyen istediğini yazar adam akıllı üzüntüyü bile duyar yapıyorsun yaAllah rahmet eylesin severek izlerdim üzüldüm.
o7 selam verme şeklidir bilip bilmeden sallama bari isteyen istediğini yazar adam akıllı üzüntüyü bile duyar yapıyorsun ya
Allah rahmet eylesin g.o sevdiklerine
Mesaj otomatik birleştirildi:
O7 birine saygıdır bu
O7 nin anlamını (selam verme şekli olduğunu) çok iyi biliyorum.ne alaka hocam selam veriyoruz işte
Tm dostum tm komutanınada böle dersin askerdeO7 nin anlamını (selam verme şekli olduğunu) çok iyi biliyorum.
Yazdığınız sizin kararınız fakat çok samimiyetsiz geliyor.