Rehber YSF's PSU tier list yayında!

Evet, sonunda istediğim tier listi hazırladım. Elbette hâlâ eksik modeller var ancak mevcut zamanım elverdiği ölçüde bu kadarını tamamlayabildim. Zaten alfa sürümünde yayımlama sebebim de bu. Eksik modelleri zamanla yavaş yavaş eklemeye devam edeceğim. Şu an için Türkiye’de bulunan markaların büyük çoğunluğu listede yer alıyor.

Ayrıca ben de insanım, hatalarım olabilir. Eğer bir hata fark ederseniz bunu forum üzerinden bildirmekten çekinmeyin. Umarım beğenirsiniz...

Hocam elinize sağlık büyük emek gerçekten. bir şey soracağım. Bazı modellerde mesela D-? yazıyor. Soru işareti tam olarak ne anlama geliyor? Düzgün incelemesi olmadığı için mi

Elinize sağlık ama şu "plantinyum" kelimesini düzgün yazabilir misiniz. Aşırı triggerlandım.

Vallahi hazır şablon varken yenisini yapmak istemedim. En anlaşılır bu şekilde oluyor :D Ve evet... isimde oradan.
gayet mantıklı :D biraz göz gezdirdim çok hoşuma gitti geliştirdikçe yenilerini bekliyorum

Hocam elinize sağlık büyük emek gerçekten. bir şey soracağım. Bazı modellerde mesela D-? yazıyor. Soru işareti tam olarak ne anlama geliyor? Düzgün incelemesi olmadığı için mi
Evet, tam incelemesi olmadığından o şekilde ? var. Onuda ekleyeyim giriş kısmına.
Elinize sağlık ama şu "plantinyum" kelimesini düzgün yazabilir misiniz. Aşırı triggerlandım.
Nerede hocam? Ben göremedim plantinyum yazan bir kısım.

Hocam verimlilik kısmındaki gold, bronze var ya oradakiler.

Öncelikle eline koluna emeğine sağlık. Yakın zamanda toplayacağım sistemle alakalı aklımdaki psu'lardan bir tanesini listende göremedim hocam. Asus rog strix platinum 1200 watt. Bunu da dahil edebilirsen mükemmel olur. Teşekkür ederim şimdiden.

Eline sağlık , raijintek cratos :peepokalp:

Öncelikle eline koluna emeğine sağlık. Yakın zamanda toplayacağım sistemle alakalı aklımdaki psu'lardan bir tanesini listende göremedim hocam. Asus rog strix platinum 1200 watt. Bunu da dahil edebilirsen mükemmel olur. Teşekkür ederim şimdiden.
A- tier bir güç kaynağı olarak düşünebilirsin. Düşük yükte fandan rulman sesi gelebilir.

Geri