Neler Yeni

Yardım yt için adblock tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
edward kenway
bazı uzanltıları denedim olmadı çalışan bildiğiniz uzantı varsa atarmısınız linki yoksa başka yol varmı operayıda sevmiyorum

Xeracula

80+ Bronze
firefox + ublock origin ile hiç uyarı almadım.
not: ekstra olarak ublock ayarlarında twitch deki reklamları engellemek için script entegre ediyosun

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
uBlock çalışmazsa aylık nays kart ile 15 TL'ye alabilirsin.
Ayrıca Brave'e de bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
uBlock yıllardır tek tercihim ama maalesef son zamanlar da yt de çok fazla olmasa da uyarılar ile karşılaşıyorum

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Opera GX'te ben neredeyse hiç sıkıntı çekmedim onun dışında Papara ile aylık Premium üyelik 20 TL kankam

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Lloyd
Brave'in kendi engelleyicisi + Adguard eklentisi kullanıyorum fakat yine de YouTube anti-adblock uyarısı veriyor.
YouTube tarayıcıda reklam engelleyici tespit ederse 3 kere uyarı verip ardından hesabınıza soft block uyguluyor. Bundan sonra da oynatıcıyı iptal ediyor ve bir süre başka hesaptan giriş yapıp izlemeniz gerekiyor. Reklam engelleyici kullanacaksanız öncelikle anti-adblock scriptini engellemeniz gerekiyor:
"https://www.youtube.com/s/desktop/5a6ba9d1/jsbin/desktop_polymer_css_polymer_serving_disabled.vflset/desktop_polymer_css_polymer_serving_disabled.js"
Bu bağlantıyı manuel olarak kara listeye ekleyebilirsiniz. Tabii bağlantıdaki '5a6ba9d1' yerine başka karakterler de olabilir. O yüzden birden fazla url engellemek gerekebilir.
Dolayısıyla YouTube için HTTPS üzerinden DNS kullanmak daha iyi olabilir diye düşünüyorum, Adguard DNS gibi.

Top Bottom