Neler Yeni

Yüksei wattlı laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rlgc
Selam ailem laptop almami istiyor 2 sene sonra üniversiteye gideceğim için. Ben istemiyorum ama birkaç gün içinde karar vermem gerekebilir. Bu yüzden bana önerebileceğiniz yüksek watlli minimum 95w
Gaming laptop önerir misiniz. Bütçe 45 50 civarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rlgc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneri için sağ olun hocam şu geçmiş 1 ay boyunca her gün toplama bilgisayar için kendimi yırttım sırf daha uygun olsun diye uğraştım uğraştım sonra para sıkıntı olmaz uniye geçeceksin laptop al parasını veririz diyorlar (para olarak problemimiz yok) ama çok daha iyisini çok daha uyguna toplayabilmek varken insan üzülüyor biraz. Ama bu laptop gerçekten hoşuma gitti hocam teşekkür ederim.

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Meto155
Gayet güzel ve fp bir laptop hocam 3-4 sene üzmez sizi ama tabi daha performanslı kasalar 35-40 a toplanabiliyor.2 yıl sonra değiştirim şeklinde ailenizi ikna edersiniz belki veya yazın çalışabilirsiniz bir yerde ben o şekilde almıştım.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Selam ailem laptop almami istiyor 2 sene sonra üniversiteye gideceğim için. Ben istemiyorum ama birkaç gün içinde karar vermem gerekebilir. Bu yüzden bana önerebileceğiniz yüksek watlli minimum 95w
Gaming laptop önerir misiniz. Bütçe 45 50 civarı

%100 srgb hocam ekranı bide loqların soğutması hplere kıyasla daha iyi oluyor diye biliyorum.Kendiniz ssd ram takabilirsiniz isterseniz ben 4ay önce sorduğumda garanti dışı bırakmıyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rlgc

%100 srgb hocam ekranı bide loqların soğutması hplere kıyasla daha iyi oluyor diye biliyorum.Kendiniz ssd ram takabilirsiniz isterseniz ben 4ay önce sorduğumda garanti dışı bırakmıyordu.
Buna da bakabilirim sağ olun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet güzel ve fp bir laptop hocam 3-4 sene üzmez sizi ama tabi daha performanslı kasalar 35-40 a toplanabiliyor.2 yıl sonra değiştirim şeklinde ailenizi ikna edersiniz belki veya yazın çalışabilirsiniz bir yerde ben o şekilde almıştım.
Unide ev sıkıntısı var aklımda meslek ve şehir olsa ona göre hareket edeceğim ama olmadığı için bir şeyde diyemiyorum yurtta kalma durumum umarım olmaz

Fındık var o yüzden çalışamam farkli bir yerde + koleje geçmek zorunda kaldım ekstra masraf çıktı kayıt vs. Saçma ***** kitaplar için 40 50bin tl istiyor œler

Son düzenleme:

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Meto155
Buna da bakabilirim sağ olun

Unide ev sıkıntısı var aklımda meslek ve şehir olsa ona göre hareket edeceğim ama olmadığı için bir şeyde diyemiyorum yurtta kalma durumum umarım olmaz

Fındık var o yüzden çalışamam farkli bir yerde + koleje geçmek zorunda kaldım ekstra masraf çıktı kayıt vs. Saçma ***** kitaplar için 40 50bin tl istiyor œler
sorma ya bende 35k vermiştim sene başı kitaplara 15-20 kitap verdiler topu topu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rlgc
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,771