Mete Mortines
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 65000
55-65k bütçe yüksek bütçeli sistem mi oluyorAlıntıyı görüntüleArkadaşlar 2025 yılı ortalarına doğru sistem toplamayı düşünüyorum. Genel olarak bilgisayar oyun oynama - oyun programlama - canlı yayın ve video editleme için kullanılacak. Anakarttaki ekran kartı slotunu pcie 5.0 seçtim çünkü sonradan 5000 serisi bir ekran kartı takacağım. Seçtiğim ssd'de okuma yazma hızı 10k' nın üzerinde olduğu için pcie gen 5x4'lü bir anakartı ona göre seçtim. Kasa olarak da sade bir kasa olsun istedim. Genel olarak parçaları değerlendirip alternatif önerilerde bulunabilirsiniz ve genel olarak sistemimi yorumlamanızı istiyorum.
Arkadaş yanına ekran kartı eklediğinde 100 bin tllere çıkıyor bireysel kullanım için yüksek bütçeli bir sistem komik olan ne anlayamadım.55-65k bütçe yüksek bütçeli sistem mi oluyor![]()
O arkadaş trole benziyor yazmak için yazmış. Sen zaten gerekli cevabı vermişsinArkadaş yanına ekran kartı eklediğinde 100 bin tllere çıkıyor bireysel kullanım için yüksek bütçeli bir sistem komik olan ne anlayamadım.