hayır ama seninki nasıl bir kafa onu anlamadım aynı sorun bende de var şimdi adam boşu boşuna senin yüzünden ips monitör alsa aynı sorun yine devam edicek adamın parasını ödiyecek misin ?Konuyu açan sen misin kardeş?
hayır ama seninki nasıl bir kafa onu anlamadım aynı sorun bende de var şimdi adam boşu boşuna senin yüzünden ips monitör alsa aynı sorun yine devam edicek adamın parasını ödiyecek misin ?Konuyu açan sen misin kardeş?
şuanlık pubg ve valorantta bu sorunu yaşıyorum cs go- battlefield 1 gibi açık dünya fps oyunları olsun hiçbir sıkıntı yokBu modelde bir kişi daha yırtılma sorunuyla karşılaşmıştı.
Tek bir oyunda mı sorun yaşıyorsunuz?
FPS'i sabitlediğinizde yırtılma olmaması gerekir ancak olduğunu söylüyorsunuz.
tek bir çare o görünüyor bakacağım, bu sisteme düşük kalır diye birtek değiştirmediğim eleman anakart kaldıydı anakartlık bir sıkıntı da yok sanırımVA panelde özellikle FPS oyunlarında bu sorunları yaşaman maalesef normal. Satıp kaliteli IPS monitör almaya bak.
benim monitörüm de sıradan uyduruk bir şey değil yani sonumuz hayırlı olsun ne diyim ips panel mevzusunu bende duymuştum bakma bakacam da öyle basit bir şey değil ki yeni monitör al takhayır ama seninki nasıl bir kafa onu anlamadım aynı sorun bende de var şimdi adam boşu boşuna senin yüzünden ips monitör alsa aynı sorun yine devam edicek adamın parasını ödiyecek misin ?
Herkesin sorunu bireysel. Sen kimsin sistemin ne ne oynuyorsun hiç bir şey anlatmadan ortalıkta zıplıyorsun. IPS monitör kullanmana rağmen hala aynı sorunu yaşıyorsan önce kendi konunu aç.hayır ama seninki nasıl bir kafa onu anlamadım aynı sorun bende de var şimdi adam boşu boşuna senin yüzünden ips monitör alsa aynı sorun yine devam edicek adamın parasını ödiyecek misin ?
DDU programıyla ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar WHQL sürücüyü yüklemeyi dene.tek bir çare o görünüyor bakacağım, bu sisteme düşük kalır diye birtek değiştirmediğim eleman anakart kaldıydı anakartlık bir sıkıntı da yok sanırım
Bu oyunlarda Valorant yada PUBG kadar yüksek FPS almıyor olabilirsin belki.cs go- battlefield 1 gibi açık dünya fps oyunları olsun hiçbir sıkıntı yok
bana amd ekran kartı kaynaklı geliyor sorun sadece tahmin. nvidia bir kartım olsa denerdim sırf bunun için monitörümü satıp yenisini aldım daha bugün ve sonuç yine aynı üzücü amd sürücüsünü silip tekrar da yükledim format da attım yine aynı.şuanlık PUBG ve valorantta bu sorunu yaşıyorum cs go- battlefield 1 gibi açık dünya fps oyunları olsun hiçbir sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
tek bir çare o görünüyor bakacağım, bu sisteme düşük kalır diye birtek değiştirmediğim eleman anakart kaldıydı anakartlık bir sıkıntı da yok sanırım
benim monitörüm de sıradan uyduruk bir şey değil yani sonumuz hayırlı olsun ne diyim ips panel mevzusunu bende duymuştum bakma bakacam da öyle basit bir şey değil ki yeni monitör al tak
fps sabitle daha iyi165 herz msi monitörüm var PUBG, valorantta falan 200 veya üstü fps alırken yırtılma sorunu yaşıyorum, fpsi 165e sabitleyince oyun yağ gibi akıyor yırtılma sorunum düzeliyor bunun sebebi ne olabilir yüksek fps alıp bu sorunu çözebilir miyim? Sistemim gayet iyi denemediğim ayar ve parça kalmadı 1920x1080 çözünürlük bu ekran kartına düşük mü kalıyor acaba 2k monitöre mi geçmem lazım?
(FreeSYNC) kapalı.
XFX- RX6700XT
Ryzen 5600X
Asus prime b450m K II
32GB RAM
input lag oluyor öylefps sabitle daha iyi
hmm eğer freesync veya gsync var ise onu açıninput lag oluyor öyle
pubg de bende de oluyor ama pes 2021 de 400 fps olmuyor165 herz msi monitörüm var PUBG, valorantta falan 200 veya üstü fps alırken yırtılma sorunu yaşıyorum, fpsi 165e sabitleyince oyun yağ gibi akıyor yırtılma sorunum düzeliyor bunun sebebi ne olabilir yüksek fps alıp bu sorunu çözebilir miyim? Sistemim gayet iyi denemediğim ayar ve parça kalmadı 1920x1080 çözünürlük bu ekran kartına düşük mü kalıyor acaba 2k monitöre mi geçmem lazım?
(FreeSYNC) kapalı.
XFX- RX6700XT
Ryzen 5600X
Asus prime b450m K II
32GB RAM
hangi kartı kullandığınıza göre değişiyor her amd ekran yırtmıyor sonuçta rx460 da kullanıyor olabilirsiniz rx6900xt debana amd ekran kartı kaynaklı geliyor sorun sadece tahmin. nvidia bir kartım olsa denerdim sırf bunun için monitörümü satıp yenisini aldım daha bugün ve sonuç yine aynı üzücü amd sürücüsünü silip tekrar da yükledim format da attım yine aynı.
hdmi kablo aldım https://www.amazon.com.tr/dp/B01E4U1VCW?smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1 gelince yazarım belki düzelir165 herz msi monitörüm var PUBG, valorantta falan 200 veya üstü fps alırken yırtılma sorunu yaşıyorum, fpsi 165e sabitleyince oyun yağ gibi akıyor yırtılma sorunum düzeliyor bunun sebebi ne olabilir yüksek fps alıp bu sorunu çözebilir miyim? Sistemim gayet iyi denemediğim ayar ve parça kalmadı 1920x1080 çözünürlük bu ekran kartına düşük mü kalıyor acaba 2k monitöre mi geçmem lazım?
(FreeSYNC) kapalı.
XFX- RX6700XT
Ryzen 5600X
Asus prime b450m K II
32GB RAM
rx 6600 ve rx 6500 ile denedimhangi kartı kullandığınıza göre değişiyor her amd ekran yırtmıyor sonuçta rx460 da kullanıyor olabilirsiniz rx6900xt de
dediğin gibi bende amd den kaynaklı düşünüyorum iyi bir ekran kartına geçiyim diye gtx1650den rx6700e upgrade ettim yanlış seçim yapmışızhdmi kablo aldım https://www.amazon.com.tr/dp/B01E4U1VCW?smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1 gelince yazarım belki düzelir
rx 6600 ve rx 6500 ile denedim
3060 a geçmeyi düşünüyorum bunu satıp para eklicem bu nedir abi ya boşuna zarara giricemdediğin gibi bende amd den kaynaklı düşünüyorum iyi bir ekran kartına geçiyim diye gtx1650den rx6700e upgrade ettim yanlış seçim yapmışız