Asus TUF Gaming VG24VQ - Samsung Odyssey G5 27" LS27CG510EUXUF (S27CG510) Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG24VQ - Samsung Odyssey G5 27
www.epey.com
Şuan HB de 13K ve üzeri peşin fiyata 9 Taksit seçeneğinde olan güzel monitörler bakabilirsinnBeyler şu 2 monitöre sahibim ikisini veya bir tanesini satıp yüksek hz monitör almayı düşünüyorum 1080p yüksek hz monitör ne önerirsiniz rekabetçi oyunlar oynuyorum lol r6 pubg falan r5 7500f 4070 sistemim varAsus TUF Gaming VG24VQ - Samsung Odyssey G5 27" LS27CG510EUXUF (S27CG510) Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG24VQ - Samsung Odyssey G5 27www.epey.com
Şuan HB de 13K ve üzeri peşin fiyata 9 Taksit seçeneğinde olan güzel monitörler bakabilirsinn
kaça çıkmamı önerirsiniz açıkçası görmediğim için 165hz üstünü bilmiyorum1080p istiyorsan g4 bakabilirsiniz. yüksek hz den kastınız 360hz falan mı?
165 ile 240 arasında böyle "oha lan bu neymiş böyle" denilebilecek bir fark olduğunu pek sanmıyorum. farkı hissetmek istiyorsanız 360 dan başlamak gerek bence.. farkı deneyimlemiş arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar. ama g4 de güzel monitördür, bütçeniz 360 hz lere yetmeyecekse g4 alabilirsiniz. bende çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorum.kaça çıkmamı önerirsiniz açıkçası görmediğim için 165hz üstünü bilmiyorum
Aradaki farka değerse 360hz de alırım165 ile 240 arasında böyle "oha lan bu neymiş böyle" denilebilecek bir fark olduğunu pek sanmıyorum. farkı hissetmek istiyorsanız 360 dan başlamak gerek bence.. farkı deneyimlemiş arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar. ama g4 de güzel monitördür, bütçeniz 360 hz lere yetmeyecekse g4 alabilirsiniz. bende çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorum.
değermi değmezmi bilmiyorum ama 240hz de yeterli gibi. youtubeden 240hz vs 360hz tarzı karşılaştırma videoları var onlara bakabilirsiniz.Aradaki farka değerse 360hz de alırım
240hz yeterli gibi hem sistemi çok yormaz 360fps alamayız herhalde bazı oyunlardadeğermi değmezmi bilmiyorum ama 240hz de yeterli gibi. youtubeden 240hz vs 360hz tarzı karşılaştırma videoları var onlara bakabilirsiniz.
sizin tercihiniz. bana sorarsanız 240hz de fazlasıyla yeterli. ayrıca g4 alternatifi olarak şu monitörede bakabilirsiniz:240hz yeterli gibi hem sistemi çok yormaz 360fps alamayız herhalde bazı oyunlarda
TN panel rekabetçi oyunlar için daha iyi sanırım bu ips ama nasıldır kisizin tercihiniz. bana sorarsanız 240hz de fazlasıyla yeterli. ayrıca g4 alternatifi olarak şu monitörede bakabilirsiniz:
tn panel bir laptopum var monitörümde ips panel. tercih saptıracak bir fark yok bence.TN panel rekabetçi oyunlar için daha iyi sanırım bu ips ama nasıldır ki