Yüksek ping nasıl düşürülür?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
İnternet en ufak yükte buna dönüyor. Düşük hız bir yere kadar kabul ama şu pingle online oyunu geçtim hiçbir şey açılmıyor, bir website açmak imkansız gibi, hatta speedteste başlamak bile 2 dakika sürüyor şakasız. Ne yapmak lazım?
Screenshot_20240118_225130_Speedtest.jpg

Modemde mi sıkıntı var hocam cidden anormal bir değer

Hocam o zaman pc de sıkıntı var ağ ayarlarını resetlediniz mi veya modemi

Hocam o zaman pc de sıkıntı var ağ ayarlarını resetlediniz mi veya modemi
Tüm ev aylardır bu sorunu yaşıyor. Testi yaptığım cihaz S23 telefon zaten bilgisayar da değil. Kimse interneti kullanmazken hızda da pingde de sorun yok ama biri bir video açsın veya bir siteye tıklasın internet buna dönüyor.

kablonet mi kullanıyorsunuz hocam

Hocam müşteri hizmetlerini arayın online olarak port mu ne değiştiriyorlar farklı bir kanala geçiriyorlar hemen akış değişiyor ben Türk Telekom da böyle yapıyorum yavaşlayınca aklınıza bulunsun bir rica edin

Hocam müşteri hizmetlerini arayın online olarak port mu ne değiştiriyorlar farklı bir kanala geçiriyorlar hemen akış değişiyor ben Türk Telekom da böyle yapıyorum yavaşlayınca aklınıza bulunsun bir rica edin
İnternet normal ama iki kişi aynı anda girince kimse internete giremiyor öyle bir sorun var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablonet mi kullanıyorsunuz hocam
Vodafone.

İnternet normal ama iki kişi aynı anda girince kimse internete giremiyor öyle bir sorun var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone.
Modeminiz nedir hocam

Geri