Merhabalar, daha 1 gün öncesine kadar 200-250 tl lik gaming kulaklık bakarken şimdi türkiye satış fiyatı 1000 tl civarı olan kulaklıklara bakmak nasip oldu.Burda birkaç arkadaş bilir çok konu açtım kulaklıkla ilgili çok kararsız kaldım en sonunda yurt dışından bı tanıdık bana getirebileceğini söyledi.İyi ki acele etmemişim.Şimdi tabi öğrenci olduğumuzdan 1000 tl lik kulaklıkların açıp videosuna bile girmedim daha önce.İlk Sorum Yurt Dışından gelip benim burda garantisini kullanacagım bir marka varmıdır?Logitech in uluslararası garantisi var diye duydum ne kadar doğru sorayım dedim.Eğer öyle bir garanti yoksa burdaki satış fiyatı 1000 tl civarı gamer kulaklık önerisi alabilirmiyim? Önceliğim rahatlıktır. Gece 1-2 Tane Baktım bi logitech g pro x var iyi gözukuyor bide hyperx ilgimi çekiyor fakat cloud 2 den başka bir modelini bilmiyorum.Cloud 2 den iyisi varmı onuda sormak isterim. Bunların garantisi uluslararası olmayacaksa uzun süre dayanıklı bir şey önerirseniz sevinirim.Bu Arada gelmelerine daha 2 ay var onlar gelene kadar idarelik gamepower mei al sat yapacagım. Almak isteyen arkadaslar için dusuncelerimi paylasabilirim.