Neler Yeni

Yulafı nasıl yiyebiliyorsunuz?

Tre-x

80+ Silver
Shake yap veya sıvı tuket
Blendera koy yulafi süt bitter çikolata fıstık ezmesi muz muadilleri de olabilir çek iç ben öyle yapiyom

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
ben sadece çikolata atıyorum (hani ip gibi uzun çikolatalar varya onların kısalarından) sonra her parçayı 4 parçaya bölüp eşit şekilde tabağa dağıtıyorum.

CemSultan01

80+ Bronze
Yulafa sıcak süt döküp biraz bekledim. Üstüne bal, fıstık, elma koydum. Gene yiyemiyorum. Nasıl yiyorsunuz bunu aklım almıyor.
Ben direk tarifi veriyim.
Sıcak süt 3 bardak, 1 bardak yulaf. 1 adet yada yarım muz. 3 yada 4 cici bebe, bir kaşık ya da daha az fıstık ezmesi ve en son blenderdan geçir. Sonra hemen iç.

baronn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Barış kaplan
Yulafa sıcak süt döküp biraz bekledim. Üstüne bal, fıstık, elma koydum. Gene yiyemiyorum. Nasıl yiyorsunuz bunu aklım almıyor.
Yoğurtla çok güzel oluyor. Onun dışında ben süt, muz, bebek bisküvisi ve damla çikolatayla kaseyi doldurup yiyordum. Efsane oluyor.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Sıcak süt
Yulaf
Muz
İsteğe bağlı bal, ceviz, fındık
Kuru üzüm

EpicAykut

80+
Kahveyi yulafa döküyorum öyle yiyorum yada sıcak su döküyorum ama genelde kahve döküyorum

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Sade bile yenir

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Ben yulafi aslında 2 ay oncesine kadar sade sut ve yulafin kendisi ile yiyordum ama 2 ay oncesi pazartesi gunu tekrar yedigimde nerdeyse kusacak gibi olmustum ve anlayamamistim sonra sonraki gun yine yemeye calistim ve malesef yiyemedim.1 yillik yulaf,sut seruvenim bitmisti.Artik yulafi sadece bir cok seyle karıştırarak yiyorum );

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Siz ne katıyonuz bea.
Sadece sütümü katarım yerim.
Tadı bana yetiyor.

Top Bottom