Ben direk tarifi veriyim.Yulafa sıcak süt döküp biraz bekledim. Üstüne bal, fıstık, elma koydum. Gene yiyemiyorum. Nasıl yiyorsunuz bunu aklım almıyor.
Yoğurtla çok güzel oluyor. Onun dışında ben süt, muz, bebek bisküvisi ve damla çikolatayla kaseyi doldurup yiyordum. Efsane oluyor.Yulafa sıcak süt döküp biraz bekledim. Üstüne bal, fıstık, elma koydum. Gene yiyemiyorum. Nasıl yiyorsunuz bunu aklım almıyor.
Kahveyi yulafa döküyorum öyle yiyorum yada sıcak su döküyorum ama genelde kahve döküyorumYulafa sıcak süt döküp biraz bekledim. Üstüne bal, fıstık, elma koydum. Gene yiyemiyorum. Nasıl yiyorsunuz bunu aklım almıyor.
Ben yulafi aslında 2 ay oncesine kadar sade sut ve yulafin kendisi ile yiyordum ama 2 ay oncesi pazartesi gunu tekrar yedigimde nerdeyse kusacak gibi olmustum ve anlayamamistim sonra sonraki gun yine yemeye calistim ve malesef yiyemedim.1 yillik yulaf,sut seruvenim bitmisti.Artik yulafi sadece bir cok seyle karıştırarak yiyorum );Yulafa sıcak süt döküp biraz bekledim. Üstüne bal, fıstık, elma koydum. Gene yiyemiyorum. Nasıl yiyorsunuz bunu aklım almıyor.
Siz ne katıyonuz bea.Yulafa sıcak süt döküp biraz bekledim. Üstüne bal, fıstık, elma koydum. Gene yiyemiyorum. Nasıl yiyorsunuz bunu aklım almıyor.