Satanlar anlamak istemiyor muhtemelen sadece satıcı konumundalar. Çoğu nasıl kullanıldı, ne kadar kullanıldı, kusuru var mı anlatmıyor yada bilmiyor hiç. Sonuçta alırken riske giriyoruz. Sıfır alsak garantisi oluyor sıkıntı durumunda direk garantiye yollabiliyoruz. Ürün kullanılmasa bile saklandığı koşullar çok etkiliyor durumunu. Sırf ürün açıldı diye benim gözümde direk yüzde 10 değer kaybediyor.İkinci el piyasası gerçekten çok garip, insanlar istiyor ki alayım birkaç sene kullanayım sonra aldığım paraya geri satayım böyle bir şey olamaz ikinci el duruma göre %25-50 arası daha uygun olmalı sıfırından.
Geçen ben de birisiyle böyle bir münakaşa yaşadım 40bin istediği sisteme dedim ki şu anda zaten sıfır toplanabiliyor bu paraya dedim numara verdi atar mısın dedi attım. Sonra bana fatura atıyor ben geçen sene şu paraya aldım dolar şu kadardı şimdi bu kadar falan diye. Dedim beni ilgilendirmez işte sana sıfırı. Yine de kabul etmedi
piyasaya 4060 satanlar yön veriyor. 4060 bu kadar ediyorsa benimki bu kadar ederAdam rtx 3090 satıyor sıfır rtx 5070 fiyatına yakın. Yazıyorum e zaten o fiyata kadar çıkabiliyorsam gider 5070 alırım daha performanslı ve yeni kartım olur.
RTX 4060 satanların olayıda bir başka. Herkes sıfır fiyatına satıyor kullanılmış ürününü.
Birde sözleri var, 6 ay süredir bende ve 1 kez denemek için kutusu açılmıştır.Satanlar anlamak istemiyor muhtemelen sadece satıcı konumundalar. Çoğu nasıl kullanıldı, ne kadar kullanıldı, kusuru var mı anlatmıyor yada bilmiyor hiç. Sonuçta alırken riske giriyoruz. Sıfır alsak garantisi oluyor sıkıntı durumunda direk garantiye yollabiliyoruz. Ürün kullanılmasa bile saklandığı koşullar çok etkiliyor durumunu. Sırf ürün açıldı diye benim gözümde direk yüzde 10 değer kaybediyor.
piyasaya 4060 satanlar yön veriyor. 4060 bu kadar ediyorsa benimki bu kadar eder![]()