Çift sim ise bir o kadar daha olur yada crack kayıt ki hiç ama hiç önermiyorumekim ayında babamın arkadaşı amerıkadan 12 pro max getirmişti benim için cihazı imei kaydını yaptırmak ıcın 2.7k para vermek yerıne baska nasıl bu kullanım suresini uzatabılırım
Hocam her şey olabilirde hiç bir şey olmayabilir de şahsen ben kendi 12 promu normal IMEI kaydına götürdümçift sim modeli değil crack simin ne gıbı bır eksisi olabılr
E devletten yapılabiliyor diye biliyorum ben kendim yapmadım abim yaptırdı ama nasıl bilmiyorumhocam yurt dışına cıkmadan nasıl kayıt yaptırdınız
nasıl yapıyorlar bunu kaynak vs var mıdır?Yurtdışından telefon getiren kişiler IMEI numarasının üzerine yeni bir IMEI kaydediyorlar böylece süren uzuyor.
İlla yurtdışından getiren birisi olması gerekmiyor bilen birisi yapabilir.
Hocam az önce diğer forumda konuşuyordum. Bir sim 4 ay 4+4 8 ay yapar 4 ayda telefoncuya uzatirsaniz eğer bir sonraki yıl sıfırlanıyor. Yani bu şekilde yılda 150 TL vererek kullanabilirsinizekim ayında babamın arkadaşı amerıkadan 12 pro max getirmişti benim için cihazı imei kaydını yaptırmak ıcın 2.7k para vermek yerıne baska nasıl bu kullanım suresini uzatabılırım
Kaynak bilmiyorum başka bir numarayı alıyorlar o telefona ekliyorlar süresi uzuyor. Telefonun yurtiçinden olması lazım sanırım.nasıl yapıyorlar bunu kaynak vs var mıdır?
hocam tek sımlı olan cihaz benımkı nasıl yapacagım 4+4 olayını ve telefoncuların uzatması legal bır olay mıHocam az önce diğer forumda konuşuyordum. Bir sim 4 ay 4+4 8 ay yapar 4 ayda telefoncuya uzatirsaniz eğer bir sonraki yıl sıfırlanıyor. Yani bu şekilde yılda 150 TL vererek kullanabilirsiniz