Yurt dışı 14 pro mu Türkiye iphone 13 mü

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
606
merhaba öğrenciyim ve yazları çalışıyorum 37 bin tl verip iphone 13 tr cihazı mı almalıyım yoksa 24 bin TL'ye hat takılmamış 14 pro alıp 2024 yazında bir üst iphone yd telefonu alarak devam mı etmeliyim hangisi daha mantıklı olur

IMEI sorunu olur. Bir süre kullanırsın sonra telefon aramalara kapanır. Düzeltmek için yazılım attırırsın o da çok kötü bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kaçak Xiaomi kullanıyorum ve bıktım artık sorunlarından. Bı ara YouTube a giremiyordum gmail hesaplarına senkronizasyonu yapamıyordu kullanamıyordum hesapları

yurtdışı al bence zaten 6. aydayız sene sonuna kadar bi kullanacaksın 8 ay hakkın olduğu için
2025de de yenileneceği için 8 ay gene kullanma hakkın olucak
o zamana kadar ister sat değiştir ister 2. bi iphone taşıyarak aynı şekilde kullanmaya devam et

merhaba öğrenciyim ve yazları çalışıyorum 37 bin tl verip iphone 13 tr cihazı mı almalıyım yoksa 24 bin TL'ye hat takılmamış 14 pro alıp 2024 yazında bir üst iphone yd telefonu alarak devam mı etmeliyim hangisi daha mantıklı olur
Yani biraz çok sanki 13 için 37k veya ben piyasanın eskisinde kaldım bilemiyorum.

IMEI sorunu olur. Bir süre kullanırsın sonra telefon aramalara kapanır. Düzeltmek için yazılım attırırsın o da çok kötü bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kaçak Xiaomi kullanıyorum ve bıktım artık sorunlarından. Bı ara YouTube a giremiyordum gmail hesaplarına senkronizasyonu yapamıyordu kullanamıyordum hesapları
hat takılmamış telefonlar var, 6 ay sonra yılbaşı zaten. yılbaşında tekrar açılacak ve hsziranda yeni telefon alacağım kapanma sorunu olmayacak

Tr al sonra beğenmezsen yd s24u alıp servet kayıt yaptırırsın iosta gündelik telefonu yd almamanı öneririm

Bilgisizliğimden soruyorum 8 ay sonra kapanma muhabbeti her sene sıfırlanıyor mu aydınlatır mısınız?

Bilgisizliğimden soruyorum 8 ay sonra kapanma muhabbeti her sene sıfırlanıyor mu aydınlatır mısınız?
Evet, her yıl sadece 8 ay kullanabiliyorsun, kalan 4 ay için aramalar ve mobil veri kapalı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,508
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri