Neler Yeni

Yardım Yurt dışı 2 16 Pro Max mi TR'de 1 16 Pro Max mi?

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Türkiye'de bir tanesi 100.000 TL, yurt dışında ise tanesi 1.200 dolar * 2 + 200 dolar kazanç payı ile toplamda büyük ihtimalle 88.500 TL'ye gelecek. Sizce hangisi daha mantıklı? Bana yurt dışından almak daha mantıklı geldi, ama 4+4 olayında bir değişiklik olursa sıkıntı olabilir. Değişmezse iki telefonum olacak.
knk bende dusunuyorum 15 pro baktım 33k 16 pro 35-40 olsa alırımda 50 den satıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Erdem Oğuz
Tamamen 4+4 olayına bağlı. İlerde de 6'nın altına düşmezse çift telefon almak daha mantıklı. Sonuç olarak ikisini aynı anda taşımayacaksınız. Kapanınca öbür telefonu kullanmaya başlayacaksınız.
Aynısını düşünüyorum hem pil sağlığı avantajıda var.

asko56

80+ Silver

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Erdem Oğuz

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905

sarlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Özer Öngüç

Kiliste bir caddede tüm telefoncularda 15 pm var şuan 2 hafta önce gittim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çift telefon sevmiyorum trden mi yoksa yd dan mı alayım?
Çift telefon sadece kayıt yaptırmadan cihazı kullanmak için basit bir çözüm. Ama kendin de söylemişsin çift telefon sevmediğini. Kaydını yaptıracaksan tabii ki al. Ama kayıt yaptırmak için bir bütçe hazırlamadıysan 2 tane gereksiz cihaz evinde duracak. Ailenden birisini sevindirmek istiyorsan, evet alınabilir. Fakat bu senaryoda hediye edeceğin kişinin de IMEI kaydı yaptırması gerekecek. Ki ayrıca geçtiğimiz ay kayıtlara zam gelmişti. Buradan inceleyebilirsin: IMEI kayıt ücretlerine zam geliyor!

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Erdem Oğuz
nerede bulacam knk bide çin olması lazım çift sım olsun
Sadece çindekilermi çift Avrupa çift değil mi

Çift telefon sadece kayıt yaptırmadan cihazı kullanmak için basit bir çözüm. Ama kendin de söylemişsin çift telefon sevmediğini. Kaydını yaptıracaksan tabii ki al. Ama kayıt yaptırmak için bir bütçe hazırlamadıysan 2 tane gereksiz cihaz evinde duracak. Ailenden birisini sevindirmek istiyorsan, evet alınabilir. Fakat bu senaryoda hediye edeceğin kişinin de IMEI kaydı yaptırması gerekecek. Ki ayrıca geçtiğimiz ay kayıtlara zam gelmişti. Buradan inceleyebilirsin: IMEI kayıt ücretlerine zam geliyor!
Cebimde 2 telefon sevmiyorum diğeri evde duracak.

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905

sarlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Özer Öngüç
Sadece çindekilermi çift Avrupa çift değil mi

Cebimde 2 telefon sevmiyorum diğeri evde duracak.
Yani o zaman dediğim gibi, hiç bir şekilde dışarıyla iletişime geçemeyeceksin sadece Wi-Fi ile kullanabileceksin telefonu. Gereksiz gibi geldi bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Erdem Oğuz
Yani o zaman dediğim gibi, hiç bir şekilde dışarıyla iletişime geçemeyeceksin sadece Wi-Fi ile kullanabileceksin telefonu. Gereksiz gibi geldi bana.
Hocam anlatsmadım galiba bir telefonun yılda 8ay hakkı var bitince onu kpatacağım diğer telefonu kullanacağım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,601
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kesinlikle tr den almak daha mantıklı aradaki fiyat farkı çok yok çünkü ve 1 sene daha fazla garanti olur tr den aldığın için sorun olursa daha hızlı çözüm yolu bulunur ama bence bir telefona 100 bin TL verilmez zengin değilsen alt tarafı telefon sonuç olarak hiç az para değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom