alinmiyoabi
80+ Bronze
Lan bugün epomaker siaprisi kargoya verildi bu ürüne nolucak
Güvenmemek diyorsun eyw ama açık açık diyor ki temsilci yoksa tr'de satışta yok temunun temsilcisi varmı tr'de yok :/Bu haberlere hemen güvenip aksiyon almamak lazım. Temu çok hızlı aksiyon alıyor. Böyle bir durumdan etkilenecek olsak önlem alırlardı. 27 Euro dediler. 30 Euro bile problemsiz geçiyor.
Kargodaki ürünlere bir şey olacağını zannetmiyorum ben ama bellide olmaz malum tr'de her geçen gün birşeyler değişiyor1nisanda yani gumrukte uygulanmaya baslicak mi yoksa siparişin kargoya verilme tarihine bakılarak mi
2 nisanda boykot var zaten hiçbir şey almamaforum kurallarına uygun mu bilmiyorum ama genel bir boykot çağrısı yapılması lazım konu açılsa kaç kişi destek verir bilmiyorum ama ana bir konu olsa bile yeter
yurtdışı alışverişini mi kısıtlıyorsun, ben de mecbur olmadıkça hiçbir şey almıyorum o zaman git yandaşlarından vergi al. Gündemden önce bile birçok firmadan alışveriş yapmıyordum ama marka bilinci konusunun üstünde durmak lazım herkes dikkat etmiyor
Benim aktarma yarın verilir muhtelemensizinki verildimi kargoya hocam benimkide istanbulda gumrukte