bence alma imei sıkıntı çıkarırArkadaşlar merhaba bende iPhone se 2. Nesil var ve iPhone 11 e geçmek istiyorum ve yurt içi cihazlar pahalı geliyor yurt dışı iPhone 11 buldum 7400 TL ye alsam sizce pişman olurmuyum
Saka mısınız hocam. Bilip bilmeden yorum yapmayın telefoncu garantiyi vermiş, kağıt imzalayacak. Sorun olduğunda bana getir diyor, kapanma durumu söz konusu değil. Bilip bilmeden konuşmayın.bence alma imei sıkıntı çıkarır
Aynen dediğin gibi kardeşim bende alıcam aynı şekilde yurt dışı imei uzatma yaptıracam.Saka mısınız hocam. Bilip bilmeden yorum yapmayın telefoncu garantiyi vermiş, kağıt imzalayacak. Sorun olduğunda bana getir diyor, kapanma durumu söz konusu değil. Bilip bilmeden konuşmayın.
Imei sıkıntısı oluyor diyenlere aldırış etmeyin, telefoncu garantiyi verdiyse sıkıntı çıkmaz götürürsünuz.Aynen dediğin gibi kardeşim bende alıcam aynı şekilde yurt dışı imei uzatma yaptıracam.
200 tl karşılığın da imei atılan yerler var.( Bazı şuur'suzlar idrak edemediği için Pasaport Kaydı diye açıklama yapayım. )Arkadaşlar merhaba bende iPhone se 2. Nesil var ve iPhone 11 e geçmek istiyorum ve yurt içi cihazlar pahalı geliyor yurt dışı iPhone 11 buldum 7400 TL ye alsam sizce pişman olurmuyum
ne diyorsun dostum sen adam öyle bir şey yazmamış kafanda varmı ?Saka mısınız hocam. Bilip bilmeden yorum yapmayın telefoncu garantiyi vermiş, kağıt imzalayacak. Sorun olduğunda bana getir diyor, kapanma durumu söz konusu değil. Bilip bilmeden konuşmayın.
iphoneye imei atılmayınca kadirin sıfad200 TL karşılığın da imei atılan yerler var.
Al ve arkana yaslan.
Bakma sen kapanır eder diyenlere.
Mesele sadece güvenilir ve bilindik bir yer bulmak da.
Arkadaşlara hayatlarının her dalın da 3 kağıtçı denk geldiğinden her olaya önyargı ile yaklaşıyorlar maalesef![]()
Kendini çok akıllı zannettiğin için açıklama yapayım direk imei atılan yerin membasındayim Eminönü, tahtakale hepsini tanıyorum 300 liraya imei atılıyor 3 ayda bir güncelleniyor 1 yıl için 300 liraya anlaşma yapılıyor. Apple cihazı kilitlerse IMEI'den değil seri numarasından kilitler, senin de cihazın çöp olur.200 TL karşılığın da imei atılan yerler var.
Al ve arkana yaslan.
Bakma sen kapanır eder diyenlere.
Mesele sadece güvenilir ve bilindik bir yer bulmak da.
Arkadaşlara hayatlarının her dalın da 3 kağıtçı denk geldiğinden her olaya önyargı ile yaklaşıyorlar maalesef![]()
3 ay değil benim cihazda en azından 58. gün bir de yenileniyor o kayıt ve 1 yıl için 500 tl verdim ,cihazı yaklaşık satış fiyatındann 9000 tl ucuz aldım kapalı kutu olarak. ayrıca apple telefonu kitlemez ancak tablet olarak kullanırsın veya yurt dışına yabancıya vesaire aldığın dolar fiyatından biraz altına zaten satarsın.Kendini çok akıllı zannettiğin için açıklama yapayım direk imei atılan yerin membasındayim Eminönü, tahtakale hepsini tanıyorum 300 liraya imei atılıyor 3 ayda bir güncelleniyor 1 yıl için 300 liraya anlaşma yapılıyor. Apple cihazı kilitlerse IMEI'den değil seri numarasından kilitler, senin de cihazın çöp olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca imei değil telefon pasaport kayıtlı yapılıyor başka pasaport üzerinden 1 yıl ama her 3 ayda bir güncelleme yapılıyor. Sen iphone imei atıldığını zannetmeye devam et.