Neler Yeni

Yurt dışı iPhone 11 alınır mı

Keremplt1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
Arkadaşlar merhaba bende iPhone se 2. Nesil var ve iPhone 11 e geçmek istiyorum ve yurt içi cihazlar pahalı geliyor yurt dışı iPhone 11 buldum 7400 TL ye alsam sizce pişman olurmuyum

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Arkadaşlar merhaba bende iPhone se 2. Nesil var ve iPhone 11 e geçmek istiyorum ve yurt içi cihazlar pahalı geliyor yurt dışı iPhone 11 buldum 7400 TL ye alsam sizce pişman olurmuyum
bence alma imei sıkıntı çıkarır

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Çok pahalı, ve ayrıca 11in ekranını söylememe gerek yok. Onun yerine 11pro max 9500tl biz sorduk. İphone xs 5850 iPhone xs max 6000. Ben iphone xs max alacağım. O parayı 11e vermeyin yazık olur.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
bence alma imei sıkıntı çıkarır
Saka mısınız hocam. Bilip bilmeden yorum yapmayın telefoncu garantiyi vermiş, kağıt imzalayacak. Sorun olduğunda bana getir diyor, kapanma durumu söz konusu değil. Bilip bilmeden konuşmayın.

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Saka mısınız hocam. Bilip bilmeden yorum yapmayın telefoncu garantiyi vermiş, kağıt imzalayacak. Sorun olduğunda bana getir diyor, kapanma durumu söz konusu değil. Bilip bilmeden konuşmayın.
Aynen dediğin gibi kardeşim bende alıcam aynı şekilde yurt dışı imei uzatma yaptıracam.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Aynen dediğin gibi kardeşim bende alıcam aynı şekilde yurt dışı imei uzatma yaptıracam.
Imei sıkıntısı oluyor diyenlere aldırış etmeyin, telefoncu garantiyi verdiyse sıkıntı çıkmaz götürürsünuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de kısa sure içinde xs max almayı düşünüyorum.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Aynen kardeşim, pasaport dışı telefonu açtırın telefoncu nasılsa muhteşem güvenilir bir insan, kapanır diyecek hali yok ya? Millet neden yurtici alıyor bilmiyorlar mı yurtdisi almayı? Apple tarafından cihazınız kilitlenir ise şansınıza şaşırmayın:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hasan
iPhone Lara imei atılmıyor. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama muhtemelen 2-3kya pasaport kaydı yapılıyor o da pasaportunuz varsa. Beni dinlerseniz sonradan pişman olmazsınız. Cips, tuvalet kağıdı dahil her şeyin ölücülüğünün yapıldığı ülkemizde yurtdışı iPhone mantıklı olsa herkes yurtdışı iPhone alırdı ama değil. Tablet oluyor hattı kullanamıyorsunuz.

Kadir_1987

80+ Silver
200 tl karşılığın da imei atılan yerler var.( Bazı şuur'suzlar idrak edemediği için Pasaport Kaydı diye açıklama yapayım. )
Al ve arkana yaslan.
Bakma sen kapanır eder diyenlere.
Mesele sadece güvenilir ve bilindik bir yer bulmak da.
Arkadaşlara hayatlarının her dalın da 3 kağıtçı denk geldiğinden her olaya önyargı ile yaklaşıyorlar maalesef ;)

Son düzenleme:

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
ne diyorsun dostum sen adam öyle bir şey yazmamış kafanda varmı ?

200 TL karşılığın da imei atılan yerler var.
Al ve arkana yaslan.
Arkadaşlara hayatlarının her dalın da 3 kağıtçı denk geldiğinden her olaya önyargı ile yaklaşıyorlar maalesef ;)
iphoneye imei atılmayınca kadirin sıfad

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
200 TL karşılığın da imei atılan yerler var.
Al ve arkana yaslan.
Kendini çok akıllı zannettiğin için açıklama yapayım direk imei atılan yerin membasındayim Eminönü, tahtakale hepsini tanıyorum 300 liraya imei atılıyor 3 ayda bir güncelleniyor 1 yıl için 300 liraya anlaşma yapılıyor. Apple cihazı kilitlerse IMEI'den değil seri numarasından kilitler, senin de cihazın çöp olur.

Ayrıca imei değil telefon pasaport kayıtlı yapılıyor başka pasaport üzerinden 1 yıl ama her 3 ayda bir güncelleme yapılıyor. Sen iphone imei atıldığını zannetmeye devam et.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Kendini çok akıllı zannettiğin için açıklama yapayım direk imei atılan yerin membasındayim Eminönü, tahtakale hepsini tanıyorum 300 liraya imei atılıyor 3 ayda bir güncelleniyor 1 yıl için 300 liraya anlaşma yapılıyor. Apple cihazı kilitlerse IMEI'den değil seri numarasından kilitler, senin de cihazın çöp olur.

Ayrıca imei değil telefon pasaport kayıtlı yapılıyor başka pasaport üzerinden 1 yıl ama her 3 ayda bir güncelleme yapılıyor. Sen iphone imei atıldığını zannetmeye devam et.
3 ay değil benim cihazda en azından 58. gün bir de yenileniyor o kayıt ve 1 yıl için 500 tl verdim ,cihazı yaklaşık satış fiyatındann 9000 tl ucuz aldım kapalı kutu olarak. ayrıca apple telefonu kitlemez ancak tablet olarak kullanırsın veya yurt dışına yabancıya vesaire aldığın dolar fiyatından biraz altına zaten satarsın.

her türlü win win kimseye önermiyorum ama alınmaz edinmez diye bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,793
Üyeler
167,552
Son üye
seckin46
Top Bottom