Palo DAYI 👑
80+ Gold
Sahibindende 15 pro max lar 40kya var sıfır yazmışlar alsammi diye dusunuyorumsıfır mı alacaksın yoksa 2.el mi
Sahibindende 15 pro max lar 40kya var sıfır yazmışlar alsammi diye dusunuyorumsıfır mı alacaksın yoksa 2.el mi
hocam bende 3 ay önce sıfır 15 pro aldım şuanda memnunum bir sıkıntısı yok bende pro max istiyordum ama çok büyük geldi bana pro max ondan dolayı pro aldım ama asla ve asla gidipde o kadar para veriyorken pro nun altınca cihaz alınmazSahibindende 15 pro max lar 40kya var sıfır yazmışlar alsammi diye dusunuyorum
Nerden aldınız yurt disi urunmuhocam bende 3 ay önce sıfır 15 pro aldım şuanda memnunum bir sıkıntısı yok bende pro max istiyordum ama çok büyük geldi bana pro max ondan dolayı pro aldım ama asla ve asla gidipde o kadar para veriyorken pro nun altınca cihaz alınmaz
sıfır değildir. sıfır diyen varsa yalan söylüyordur. 14 pro max ve altı tüm modeller yurt dışı faturasız ise sıfır degildiryurt dışı iPhone 14 pro alıcam cihaz amerikan cihazı fakat kutusu yok sorun olur mu?
sıfır değil ki zatensıfır değildir. sıfır diyen varsa yalan söylüyordur. 14 pro max ve altı tüm modeller yurt dışı faturasız ise sıfır degildir
Hocam birazcık pahalıya almışsınızbende 15pro 128 var ben sıfır aldım bende 2.el alıcaktım ama kimseye güven olmuyor ondan dolayı gittim sıfır aldım ben alırken 35 di 15 pro 128 ler
Mesaj otomatik birleştirildi:
alacağın telefonun fiyatı ne birde promu telefon
evet hocam pro ve pro max in arasındaki fark boyut ama yd da 5 bin gibi bi farkı vardıNerden aldınız yurt disi urunmu
Bide yanlış bilmiyosam pro ile pro max arasında sadece boyut farki var
hocam aslında 900 euro ya geldi almanyadan aldım benHocam birazcık pahalıya almışsınız
faturası herşeyi var amazon.de den aldık bizevet hocam pro ve pro max in arasındaki fark boyut ama yd da 5 bin gibi bi farkı vardı
hocam aslında 900 euro ya geldi almanyadan aldım ben
Amazondan yd mi aldınız tam anlamadimdaevet hocam pro ve pro max in arasındaki fark boyut ama yd da 5 bin gibi bi farkı vardı
hocam aslında 900 euro ya geldi almanyadan aldım ben
faturası herşeyi var amazon.de den aldık biz
evet hocam almanyada yaşayan bi arkadaşım türkiyeye gelecekti ben ona ordan amazondan sıfır kutu aldırdımAmazondan yd mi aldınız tam anlamadimda
nereden aldığını öğrenebilir miyim ben de almayı düşünüyorum parçaların orijinalliği konusunda biraz endişeliyim bi sorun çıktı mı sendebende yd 14 pro kullanıyorum kaç gb alacaksın minimum 256 alman lazım
7 ay açık diyorsa 1 aylık cihaz olması lazım ya da simi 1 ay önce takmıştır. Sen telefonu alınca adamın simi içindeyse en son yasal uyarı ne zaman gelmiş bak. Başka süre bakma yöntemi bilmiyorum. Sıfırı 32.5kya almıştım 2023 aralıkta 256gb
ben sıfır aldım . Bir arkadaşım sürekli aynı adamdan alıyordu. Bende oradan aldım adam telefoncu. 4 ayı geçti hala kapanmadı telefonnereden aldığını öğrenebilir miyim ben de almayı düşünüyorum parçaların orijinalliği konusunda biraz endişeliyim bi sorun çıktı mı sende