F Furkannn 80+ Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 95 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim Furkan BAYTAR 18 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar yurt dışı Samsung s23 ultra veya s24 ultra arasında kaldım ama bunların kayıt sürecini bilmiyorum hem onu anlatacak hem de hangi telefon daha mantıklı söyleyebilir misiniz
Merhaba arkadaşlar yurt dışı Samsung s23 ultra veya s24 ultra arasında kaldım ama bunların kayıt sürecini bilmiyorum hem onu anlatacak hem de hangi telefon daha mantıklı söyleyebilir misiniz
Drsağbırakmayan 80+ Bronze Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1,414 18 Temmuz 2024 #2 Server kayıt yapılıyor kullanıyorsunuz yurtiçi gibi. Ara ara severler kapanıyor şuan s23ultra Server kayıt açık 24 ultra da açılır yakında
Server kayıt yapılıyor kullanıyorsunuz yurtiçi gibi. Ara ara severler kapanıyor şuan s23ultra Server kayıt açık 24 ultra da açılır yakında
F Furkannn 80+ Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 95 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim Furkan BAYTAR 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Drsağbırakmayan yazmış: Server kayıt yapılıyor kullanıyorsunuz yurtiçi gibi. Ara ara severler kapanıyor şuan s23ultra Server kayıt açık 24 ultra da açılır yakında Devamı için tıklayın... Fiyatları nedir ortalama
Drsağbırakmayan yazmış: Server kayıt yapılıyor kullanıyorsunuz yurtiçi gibi. Ara ara severler kapanıyor şuan s23ultra Server kayıt açık 24 ultra da açılır yakında Devamı için tıklayın... Fiyatları nedir ortalama