Neler Yeni

Yurt dışı telefon alınır mı? Alınırsa ne almalı?

KadiRR_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kadir Karahasan
Arkadaşlar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum.Toplam bütçem 65 bin tl.Telefonu yılın 12 ayı kullanmak istiyorum.Bu fiyata yd telefon alınır mı?Alınırsa ne alınmalı? Ayrıca açtırma vs. ne kadar tutuyor? Ben s24 ultra almayı düşünüyordum ama arkadaşım yd önerdi.Neler söylersiniz?

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Gökhan Topal
O paraya 25 Ultra da alırsın ama sanırım kaydı daha çıkmadı. Kendine ait faturalı bir telefon varsa, çaktır onun imesini 24 ultraya, yakalansa bile fatura ile açtırtırsın imei, zaten sadece sen kullanacağın için telefonu sorun olmaz. (başkası kullanamaz bu durumda ki böyle bir durumda 4 bin daha verip başka imei attırırlar)

nuheu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
nuheu
Yd bence saçma 12 ay rahat rahat düşünmeden kullanmak mı açtırmadan 8 ay yd kullanmak mı bence açtırmıcaksan hiç bulaşma bencede bulaşılmaz s24 ultra daha mantıklı

KadiRR_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kadir Karahasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O paraya 25 Ultra da alırsın ama sanırım kaydı daha çıkmadı. Kendine ait faturalı bir telefon varsa, çaktır onun imesini 24 ultraya, yakalansa bile fatura ile açtırtırsın imei, zaten sadece sen kullanacağın için telefonu sorun olmaz. (başkası kullanamaz bu durumda ki böyle bir durumda 4 bin daha verip başka imei attırırlar)
Hocam kendime ait bir telefonum var.Ben bunun imeisini ultraya atarsam 12 ayda da kullanabileceğim değil mi? Peki bu bütçede başka telefon mantıklı mı? Bir de bu 8 ay işi tam olarak ne oluyor?

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
EnsarTelli
tr garantili s24 ultra yada magic 7 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kendime ait bir telefonum var.Ben bunun imeisini ultraya atarsam 12 ayda da kullanabileceğim değil mi? Peki bu bütçede başka telefon mantıklı mı? Bir de bu 8 ay işi tam olarak ne oluyor?
imei atma işi artık çalışmıyor

şahin doğan

80+ Platinum
TR X200 Pro al. YD ye gerek yok o bütçe de.

Top Bottom