Yurt Dışı telefon almak

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,314
Bütçe
7000
Mi 11t alcam açık konuşacak olursak kaçak. Kafam çok karışık replikami orijinalmi nasıl anlarım imei nedir kac ayda atılır atılmassa ne olur. Pasaporta kaydedilmesse ne olur. Performansında kamerasında değişiklik olurmu. Güncelleme yada format nasıl olur, imei sorgulattigim zaman farklı telefon çıkarsa ne olur.

Mi 11t alcam açık konuşacak olursak kaçak. Kafam çok karışık replikami orijinalmi nasıl anlarım imei nedir kac ayda atılır atılmassa ne olur. Pasaporta kaydedilmesse ne olur. Performansında kamerasında değişiklik olurmu. Güncelleme yada format nasıl olur, imei sorgulattigim zaman farklı telefon çıkarsa ne olur.
imei atılıyor hiçbir problemi yok mi11t den daha iyi bir model alırsan problem oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imei için de acelen yok 6 ay içinde attırırsın

ytd

knk bildiğim şeyi yanıtlayım replika telefona asla yanaşma diğerleri konusunda bilgim var da az seni de yanlış bilgilendirmek istemem

imei atılıyor hiçbir problemi yok mi11t den daha iyi bir model alırsan problem oluyor

imei için de acelen yok 6 ay içinde attırırsın

ytd
Dostum son soru sorcam imei sorgulatinca başka telefon çıkarsa ne yapmam lazım

kanka zaten öyle bir şey olma şansı olsa türkiyeden cihaz alan kalmaz sana başka bir cihazın imeini klonlayacak cihazın atıyorum nokianın modeli falan gözükecek burada tek tavsiyem var eğer çalışır halde tr cihazın varsa onun imeini ver onu klonlat ve bunu klonladığını da gözünle gör

7k fazla geldi bana note 11proyu 4.700e almıştık

Son düzenleme:
kanka zaten öyle bir şey olma şansı olsa türkiyeden cihaz alan kalmaz sana başka bir cihazın imeini klonlayacak cihazın atıyorum nokianın modeli falan gözükecek burada tek tavsiyem var eğer çalışır halde tr cihazın varsa onun imeini ver onu klonlat ve bunu klonladığını da gözünle gör

7k fazla geldi bana note 11proyu 4.700e almıştık
Hocam note 11 pro neresi 11t neresi fark çok. 1 sorum var eski telefonumun imeisini klonlatsam eski telefon açılımı birde her güncellemede tekrar imei atılıyormuş her tekrarda eski telefonun imeisimi atılacak yoksa degisecekmi

Hiçbir sıkıntı olmaz diyen arkadaşlarım
  • Yazılımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ile numaralar silinir, sıfırlama ile silinmez. (İstisna durumlarda sıfırlamada silinebilir.)
    ayrıca dirençle müdahale yapılmayacağı için problem yaşama ihtimali çok yüksek olan bir cihaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri