Sen bilin gardaşhe olmaz o zaman hacı ya
bildirim ve tüm aramalar 12 pro ya geliyor sadece 6s sim kart takılı olduğu için yanınızda olacak. youtube da videoları var ordan bakabilirsiniznasıl yani tam anlayamadım hocam ? telefonu nasıl 12 proya bağlayacagız ?
Evet çünkü onun adına kayıt ettireceksiniz ve 6s de satıyorum o da varyani hattın sahibi benim dayım olmalı doğru mu anladım ?
Bunun hakkında link alabilir miyim hocam değerlendirelbilir aslında ama telefonu yanımızda taşımak şart sanırsam değil mi ?bildirim ve tüm aramalar 12 pro ya geliyor sadece 6s sim kart takılı olduğu için yanınızda olacak. youtube da videoları var ordan bakabilirsiniz
hocam hala karar verme sürecindeyim kafam çok karışıkEvet çünkü onun adına kayıt ettireceksiniz ve 6s de satıyorum o da var
Evet mobil veri de bağlayacaksınBunun hakkında link alabilir miyim hocam değerlendirelbilir aslında ama telefonu yanımızda taşımak şart sanırsam değil mi ?
Bunun hakkında link alabilir miyim hocam değerlendirelbilir aslında ama telefonu yanımızda taşımak şart sanırsam değil mi ?
6S tr bu arada. İphone 13 garantili faturalı kutulu pili %100Bunun hakkında link alabilir miyim hocam değerlendirelbilir aslında ama telefonu yanımızda taşımak şart sanırsam değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hala karar verme sürecindeyim kafam çok karışık