Yurt Dışı telefon almak

direnç önerir misiniz peki benim pek kafama yatmıyor aslında
kanka 12 serilerine telefoncular denedi telefon brick oldu onlara kimse yapmak istemiyor 11t pro ya yaptırabilirsin yapan telefoncular var problem olma ihtimali çok daha düşük ama 11t proyu gidip görmeni tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben seneye değiştireceğim telefonu ya iphone 13 mini falan alicam ya da gidip dirençli cihaz alıcam

kanka telefoncular o riske girip getiriyor zaten üstüne karını da koyuyor

h

hocam tr diyorsan s21fe güzel
ama yurt dışı diyorsan imei problemi olmayan en iyisi mi 11t
direnç diyorsan Alıntıyı görüntüle

11t pro mantıklı olabilir
Tamam bende kendin alamıyorsan diye yazmıştım telefon komisyoncusunu. Ben kendi alırsa diye yazmıştım. Öteki türlü yapılmaz bence.

kanka 12 serilerine telefoncular denedi telefon brick oldu onlara kimse yapmak istemiyor 11t pro ya yaptırabilirsin yapan telefoncular var problem olma ihtimali çok daha düşük ama 11t proyu gidip görmeni tavsiye ederim

ben seneye değiştireceğim telefonu ya iphone 13 mini falan alicam ya da gidip dirençli cihaz alıcam
teşekkür ederim

Tamam bende kendin alamıyorsan diye yazmıştım telefon komisyoncusunu. Ben kendi alırsa diye yazmıştım. Öteki türlü yapılmaz bence.
kanka kendin gitmek daha masraflı gelir inan bana telefoncu onun riskine girip alıyor kar koyması lazım da zaten

kanka kendin gitmek daha masraflı gelir inan bana telefoncu onun riskine girip alıyor kar koyması lazım da zaten
yurt dışına gidiyorsan iphone için gidersin android için gidilmez zaten getiren var trye

Ben sınırda oturuyorum gürcüstan geçişi kolay vs. ben kendime göre yazmıştım ama haftasonları bayağı istanbuldan gelenler oluyor geçmek için.

Yazları falan da geldiğimden memleket avantajı bazen işe yarıyor :D

sınırda oturuyorsan evet iphone almak çok mantıklı
K50 pro mediatek işlemciye sahip fazla bilgiye sahip değilim ama okuduğum kadarıyla imeide sıkıntı çıkaranlar snapdragon işlemcili olanlar. k50 pro bulabilirsem imei atılabilme konusunda durumunu biliyor musunuz?

atılmıyor k50 proya
1671390061069.png

Geri