Yurt dışı telefon önerisi

Eymen3

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba dostlar kısaca konuya gireyim 25 26k bütçem var telefonu yd olarak alacağım fakat kafam biraz karışık durumda öncelikle kaliteden ve güçden yana olduğum için samsung s24 ultrayı tercih edeceğim bunun bir sebebi ise server kaydının yapılabilmesi şu 4+4 muhabbetinden sıkılırsam diye bir diğer seçenek de 14 pro düz model tercih etmeyi istemiyorum ama 15 de olabilir anlayacağınız kafam baya karışık her türlü fikre desteğe açığım iyi forumlar.

Merhaba dostlar kısaca konuya gireyim 25 26k bütçem var telefonu yd olarak alacağım fakat kafam biraz karışık durumda öncelikle kaliteden ve güçden yana olduğum için samsung s24 ultrayı tercih edeceğim bunun bir sebebi ise server kaydının yapılabilmesi şu 4+4 muhabbetinden sıkılırsam diye bir diğer seçenek de 14 pro düz model tercih etmeyi istemiyorum ama 15 de olabilir anlayacağınız kafam baya karışık her türlü fikre desteğe açığım iyi forumlar.
samsunglar bence bu bütçeye daha mantıklı hocam

server kayıtları kapandı

Server kaydı nasil bir şey peki acilabilir mi
sistem açığından yararlanıyorlardı ama sistem kapandı şuan muhtemlen kalıcı olarak kapandı bi daha açılmaz uğraşayın yurt dışı s24 ultra alasıya tr s23 ultra bulmaya çalışın en kötü s22 ultra samsung alakacam diyosan yurt dışına bulaşma yada s24 ultra al yanına dandik bir android al 4 ay onu kullanırsın

Geri