Kaan yılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
Arkadaşlar bütçem xbox one s e yetiyor arkadaşta uygun fiyata var ama yurt dışı sıkıntı olurmu alınrımı ?
Belli bir sayıdan fazla alırken satıcı olarak geçiyormuşsun sanırım ancak 1 taneden bir şey olmuyor. Gümrükten geçerken nolur bilmiyorum.Arkadaşlar bütçem xbox one s e yetiyor arkadaşta uygun fiyata var ama yurt dışı sıkıntı olurmu alınrımı ?
Şuanda arkadaşımda var kendi kullanıyor 1-2 ay kullandı pc ye geçiyor satmaya karar verdi bende pek anlamıyorum xbox dan yurt dışı ürün. Yurt içiyle bir farkı olurmu?Belli bir sayıdan fazla alırken satıcı olarak geçiyormuşsun sanırım ancak 1 taneden bir şey olmuyor. Gümrükten geçerken nolur bilmiyorum.
Nasıl yani sanırım yanlış anlatım alta açıklama yaptım şuanda bir bakarsanız orayaÇok riskli.
Riskli olmasının sebebi nedir hocam?Çok riskli.
Olmaz.Şuanda arkadaşımda var kendi kullanıyor 1-2 ay kullandı PC ye geçiyor satmaya karar verdi bende pek anlamıyorum xbox dan yurt dışı ürün. Yurt içiyle bir farkı olurmu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yani sanırım yanlış anlatım alta açıklama yaptım şuanda bir bakarsanız oraya
Teşekkürler hocamRiskli olmasının sebebi nedir hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olmaz.
Ustam yanlış sordum sanırım soruyu şuan ürün yurt içinde sadece yurt dışındna alınmış 2-3 ay önce diyorumki yurt dışından geldi diye bir farkı olurmu sıkıntı çıkarırmı
yurtdisindayiz.com