Neler Yeni

Yurt dışında yaşamak ister misiniz?

Yurt dışında yaşamak ister misiniz?

• Oy kullanan toplam üye
    48

The Batman

80+ Silver
2023 te rte tekrar seçilirse dönmemek üzere yaptıgım plandır tr halkına 15 sene ugraştıgım yeter biraz artık gençligimin kalan süresini rahat geçirmek istiyorum. siyaseti kim neyi çalmış düşünmeden

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Polonya, 30 Yaşına Basmadan Gitme Planım Var.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Masrflarını karşılayabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nie polonya senin için farklı olan ne
Gelicek te Çalışıcağım Ve Benim Sanki Kendimincesine Sevdiğim Firma Orada Çünkü. (Tahmin Etmek Zor Olmasa Gerek)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yurt dışında yaşamak ister misiniz anket katılırsanız sevinirim. 🙂
Geçici olarak evet yaşamak isterim.
Özellikle uzak doğu pasifik bölgelerinde bulunmak isterim.
Avustralya , Yeni Zellanda , Malezya gibi ülkelerde
Ama olmazsa bile bir defa yurt dışına çıkmayı isterim nedne olmasın ama pek olacağını sanmıyorum.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Yurt dışında yaşamak ister misiniz anket katılırsanız sevinirim. 🙂
Almanya'da Praktikum yapacaktım. Direkten döndüm, 13 kişi başvurduk 3 kişi Almanya Federal İş Ajansından onay alabildik. Ben bu 3 kişi arasına giremedim.
Eylül ayında Önlisans eğitimim bitiyor.
Almanya kış dönemi üniversite başvuruları yaklaşıyor. Bugün liste yapıp yarın mail atacağım. Duruma göre sene sonu üniversite okumaya (lisans okumak için) gideceğim.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Herkes Gitme Peşinde Kimse demiyor o ama ben o ülkeyi nasıl iyi bir yer yapabilirim diye nasıl geliştirebilirim diye sonra diye ekonomi kötü falan onların hepsi geçici tabi yurt dışındaki ülkeler güzel ama bizde Finlandiya'ya gitmek yerine o ülkeyi finlandiya yapabiliriniz.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Herkes Gitme Peşinde Kimse demiyor o ama ben o ülkeyi nasıl iyi bir yer yapabilirim diye nasıl geliştirebilirim diye sonra diye ekonomi kötü falan onların hepsi geçici tabi yurt dışındaki ülkeler güzel ama bizde Finlandiya'ya gitmek yerine o ülkeyi finlandiya yapabiliriniz.

Bura.K

80+ Silver
Önceden Almanya'ya ve İspanya'ya gitmiştim. Adamlardan 100 yıl gerideyiz size öyle diyeyim. YouTube'da gördüğünüz videolardan daha medeni ve disiplinli bir ortam hakim. Mesela Türkiye'de arkanızda polis olmadığı sürece yaya geçidinde arabalar yol bile vermiyor. Veren kişilere de şaşırıyoruz. Ama Almanya/İspanya'da adam yaya geçidine yaklaşınca kimse geçmese bile hızını yarı yarıya kesip biraz duraksıyor. Bunun gibi onlarca örnek var. Daha Öğrenci burslarını düzgün yatıramayan bir ülkede kalmaktansa daha medeni ülkeleri seçerim. İlk önce Devlet kendini düzeltecek, sonra halk. Türkiye'de ikisi de gereğinden fazla bozuk. Böyle bir ülkede 22 yıl yaşadığıma şaşırıyorum.

Top Bottom