1 yıl olması lazım.Dostlar Series S yurt dışından alırsak garantisi olur mu?
Biri mi getirecek yoksa Amazon üzerinden falan mıDostlar Series S yurt dışından alırsak garantisi olur mu?
Series S in garanti işlerini hiç bilmiyorum
yurtdışı ya anlarsın diye etiketledimSeries S in garanti işlerini hiç bilmiyorum
Çok teşekkürlercihazını microsofta kaydediyorsun ve garantisi başlıyor. microsoft yurtdışından da olsa alınan ürünlerine garanti veriyor. Xbox cihazınız için servis hizmeti alma | Xbox Support
Nerden aldığına bağlı ben yurtdışı mediamarktan telefon almıştım telefonda sıkıntı çıkmıştı Türkiye’de onarmışlardıBiri getirecek
böyle bir şey varsa nerden aldığın önemli olmaz galibacihazını microsofta kaydediyorsun ve garantisi başlıyor. microsoft yurtdışından da olsa alınan ürünlerine garanti veriyor. Xbox cihazınız için servis hizmeti alma | Xbox Support
TeşekkürlerNerden aldığına bağlı ben yurtdışı mediamarktan telefon almıştım telefonda sıkıntı çıkmıştı Türkiye’de onarmışlardı
böyle bir şey varsa nerden aldığın önemli olmaz galiba
microsoft xbox için böyle bir durum sunuyor. yanlış hatırlamıyorsam sony de ps5 için 1 yıl garanti veriyordu. bunun dışında başka bir marka yapmıyor diye biliyorum.Nerden aldığına bağlı ben yurtdışı mediamarktan telefon almıştım telefonda sıkıntı çıkmıştı Türkiye’de onarmışlardı
böyle bir şey varsa nerden aldığın önemli olmaz galiba
Hocam 2.el bir sitede sıfır açılmamış kutu almanyadan alınmış xbox series s buldum güzel bir fiyata.almak istiyorum.acaba garanti durumları ne olur ?mesela arıza yaptı,ups gine evimden alıp tamir edilecek mi?olursa kaç yıl garantisi olur?cihazını microsofta kaydediyorsun ve garantisi başlıyor. microsoft yurtdışından da olsa alınan ürünlerine garanti veriyor. Xbox cihazınız için servis hizmeti alma | Xbox Support