Neler Yeni

Yardım Yurt dışından gelen her ürüne vergi biniyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Atahan
Arkadaşlar iyi günler ben aliexpress ten sürekli alışveriş yapan biriydim bir süre ara vermiştim 2019 un Eylül ayından beri alışveriş yapmamıştım bu günlerde 2 tane ürün alıcam yani aynı üründen iki tane gümrük vergisi var biliyorsunuz ikisine de ayrı ayrı mı vergi biner yoksa tek vergi mi biner 16 TL lik bir vergi binicek 32 olur mu yani ona göre alıcam da
İyi günler.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Arkadaşlar iyi günler ben aliexpress ten sürekli alışveriş yapan biriydim bir süre ara vermiştim 2019 un Eylül ayından beri alışveriş yapmamıştım bu günlerde 2 tane ürün alıcam yani aynı üründen iki tane gümrük vergisi var biliyorsunuz ikisine de ayrı ayrı mı vergi biner yoksa tek vergi mi biner 16 TL lik bir vergi binicek 32 olur mu yani ona göre alıcam da
İyi günler.
Her ürün için ayrı vergilendirme yapılır

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
İyi günler.
alacağın ürün büyük birşeyse açıp bakarlar küçükse bu sıralar bakmıytorlar ve tek vergi biner 15-25 arası ama açarsa aynı üründen görürse 30 lira falan yazabılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek pakette 2 ürün bile olsa açmadan vergi yazarsa kafadan sallıyorlar 15-25 arası

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Atahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de öyle düşünmüştüm de Aralık ta bere almıştım 2 tane o aklıma geldi ikisi 36 TL tutuyordu 50 TL ödedim bir tane binmiş olmuyor mu?

alacağın ürün büyük birşeyse açıp bakarlar küçükse bu sıralar bakmıytorlar ve tek vergi biner 15-25 arası ama açarsa aynı üründen görürse 30 lira falan yazabılır

tek pakette 2 ürün bile olsa açmadan vergi yazarsa kafadan sallıyorlar 15-25 arası
Bende öyle düşündüm 2 tane ampul alıcam aynı pakette gelir büyük ihtimalle çünkü Aralık ta bere almıştım 36 TL tutmuştu ikisi aynı pakette aldım 50 TL ödemiştim zamanında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,230
Üyeler
168,100
Son üye
saricizmelimemedaga
Top Bottom