Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
Yasala ne gerek var 100 TL'ye imei çakıyorlarOyuzdn yasal yollardan İMEİ aticaksiniz
Yasala ne gerek var 100 TL'ye imei çakıyorlarOyuzdn yasal yollardan İMEİ aticaksiniz
Iphonelara imei atılamaz...Yasala ne gerek var 100 TL'ye imei çakıyorlar
Aaa cidden miIphonelara imei atılamaz...
iPhone olmuyorYasala ne gerek var 100 TL'ye imei çakıyorlar
Zaten ben de bu yazdıklarını söyleyecektim fakat insanlar nedense okuma yetisini kaybetmiş gibi yok yurt dışından iphone çalıp getirecek de bilmem ne de bu arada yurt dışına gidip gelmiş bir tanıdğınızın üstüne hat çıkartıp kullanabilirsiniz kayıt ederseniz tabi.Araştırmadan konu açıyorsunuz, ondan sonra biri geliyor tartışma çıkıyor gereksiz yere. Bin defa konusu açıldı, biraz search'ü kullanın, geçmiş konuları tarayın.
1) 2732 TL ücretli resmi kaydı yaptırmak istersen pasaporta işletmek zorundasın ve yurt dışına giriş çıkış yapmış olmak zorundasın.
2) Eğer bu şekilde kaydettirirsen sadece kendi adına çıkan SIM kartla kullanabilirsin ve 3 yıl boyunca satamazsın.
3) iPhone'larda fiziksel sim'le 4 ay, e-sim'le 4 ay olmak üzere toplam 8 ay kayıtsız kullanım sınırı vardır. Bu süre sonunda kaydı yapılmayan telefon kullanıma kapanır. Pandemi nedeniyle bu süreyi uzattırabiliyorsunuz fakat onu yakında kaldırırlar.
4) iPhone'lara IMEI atılamaz.
Aynen, tanıdık işi sıkıntı. Hatla alakalı basit bir tarife değişikliği işleminde bile hemen hat sahibi gelsin diyorlar. Kendi kullandığım telefonumun hattının kendi üzerime olmasını isterim. Yoksa o şekilde de yapılabilirZaten ben de bu yazdıklarını söyleyecektim fakat insanlar nedense okuma yetisini kaybetmiş gibi yok yurt dışından iphone çalıp getirecek de bilmem ne de bu arada yurt dışına gidip gelmiş bir tanıdğınızın üstüne hat çıkartıp kullanabilirsiniz kayıt ederseniz tabi.
Misal şuan yurt dışı cihaz iphone 12 ler 10 11 bin tl 3 kayıt 14 civarı yapıyor tr satış fiyatları ise 18 den başlıyor 4 bin lira az değilAynen, tanıdık işi sıkıntı. Hatla alakalı basit bir tarife değişikliği işleminde bile hemen hat sahibi gelsin diyorlar. Kendi kullandığım telefonumun hattının kendi üzerime olmasını isterim. Yoksa o şekilde de yapılabilir