Neler Yeni

Yurt dışından iPhone 13 almak

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
Araştırmadan konu açıyorsunuz, ondan sonra biri geliyor tartışma çıkıyor gereksiz yere. Bin defa konusu açıldı, biraz search'ü kullanın, geçmiş konuları tarayın.

1) 2732 TL ücretli resmi kaydı yaptırmak istersen pasaporta işletmek zorundasın ve yurt dışına giriş çıkış yapmış olmak zorundasın.
2) Eğer bu şekilde kaydettirirsen sadece kendi adına çıkan SIM kartla kullanabilirsin ve 3 yıl boyunca satamazsın.
3) iPhone'larda fiziksel sim'le 4 ay, e-sim'le 4 ay olmak üzere toplam 8 ay kayıtsız kullanım sınırı vardır. Bu süre sonunda kaydı yapılmayan telefon kullanıma kapanır. Pandemi nedeniyle bu süreyi uzattırabiliyorsunuz fakat onu yakında kaldırırlar.
4) iPhone'lara IMEI atılamaz.

Zaten ben de bu yazdıklarını söyleyecektim fakat insanlar nedense okuma yetisini kaybetmiş gibi yok yurt dışından iphone çalıp getirecek de bilmem ne de bu arada yurt dışına gidip gelmiş bir tanıdğınızın üstüne hat çıkartıp kullanabilirsiniz kayıt ederseniz tabi.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Zaten ben de bu yazdıklarını söyleyecektim fakat insanlar nedense okuma yetisini kaybetmiş gibi yok yurt dışından iphone çalıp getirecek de bilmem ne de bu arada yurt dışına gidip gelmiş bir tanıdğınızın üstüne hat çıkartıp kullanabilirsiniz kayıt ederseniz tabi.
Aynen, tanıdık işi sıkıntı. Hatla alakalı basit bir tarife değişikliği işleminde bile hemen hat sahibi gelsin diyorlar. Kendi kullandığım telefonumun hattının kendi üzerime olmasını isterim. Yoksa o şekilde de yapılabilir (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
Aynen, tanıdık işi sıkıntı. Hatla alakalı basit bir tarife değişikliği işleminde bile hemen hat sahibi gelsin diyorlar. Kendi kullandığım telefonumun hattının kendi üzerime olmasını isterim. Yoksa o şekilde de yapılabilir (y)
Misal şuan yurt dışı cihaz iphone 12 ler 10 11 bin tl 3 kayıt 14 civarı yapıyor tr satış fiyatları ise 18 den başlıyor 4 bin lira az değil

Top Bottom