şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 16,956 11 Eylül 2022 #14 YonT4N yazmış: telefoncuların çoğu imei atıyor dostum konuşabilirsin onlarla uygun fiyata yapıyorlar 50-100-150 civarı Devamı için tıklayın... IMEI atmıyorlar. Uzatma yapıyorlar.
YonT4N yazmış: telefoncuların çoğu imei atıyor dostum konuşabilirsin onlarla uygun fiyata yapıyorlar 50-100-150 civarı Devamı için tıklayın... IMEI atmıyorlar. Uzatma yapıyorlar.
nifak 80+ Bronze Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1,256 Dahası Reaksiyon skoru 473 İsim Eren 11 Eylül 2022 #15 şahin doğan yazmış: IMEI atmıyorlar. Uzatma yapıyorlar. Devamı için tıklayın... Peki bu imei olayının bir sakıncası var mı telefona? Yani ben alsam 4 aya bir götürsem telefoncuya imei uzatsa veya imei atsa bir sorun olur mu ?
şahin doğan yazmış: IMEI atmıyorlar. Uzatma yapıyorlar. Devamı için tıklayın... Peki bu imei olayının bir sakıncası var mı telefona? Yani ben alsam 4 aya bir götürsem telefoncuya imei uzatsa veya imei atsa bir sorun olur mu ?
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 16,956 11 Eylül 2022 #16 nifak yazmış: Peki bu imei olayının bir sakıncası var mı telefona? Yani ben alsam 4 aya bir götürsem telefoncuya imei uzatsa veya imei atsa bir sorun olur mu ? Devamı için tıklayın... hayır
nifak yazmış: Peki bu imei olayının bir sakıncası var mı telefona? Yani ben alsam 4 aya bir götürsem telefoncuya imei uzatsa veya imei atsa bir sorun olur mu ? Devamı için tıklayın... hayır
SorryImSoBussy 80+ Silver Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 3,246 En İyi Cevap 9 Dahası Reaksiyon skoru 1,986 İsim HBE 11 Eylül 2022 #17 playersk yazmış: . Tax free muhabbeti nedir acaba Devamı için tıklayın... Vergiler o ülkede bulunacak şeylerden alınır. Ülkeden çıkarken o ülkenin pasaportu dışındaki bir pasaporta sahipseniz, Havalimanları da tax free (Vergiden Muaf) işlemleri yapıp ödediğin vergiyi geri alabiliyorsun.
playersk yazmış: . Tax free muhabbeti nedir acaba Devamı için tıklayın... Vergiler o ülkede bulunacak şeylerden alınır. Ülkeden çıkarken o ülkenin pasaportu dışındaki bir pasaporta sahipseniz, Havalimanları da tax free (Vergiden Muaf) işlemleri yapıp ödediğin vergiyi geri alabiliyorsun.