K Kel Cocuk 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 23 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Murat 21 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 BugiBlack yazmış: kesinlikle eder dostum 12 alsan bile her türlü idare eder seni Devamı için tıklayın... Biraz daha düşününce, 30 k cok da kolay kazanılan bir miktar değil bunun hepsini bir anda bir telefona vermek şuanda pek mantıklı gelmemeye başladı.
BugiBlack yazmış: kesinlikle eder dostum 12 alsan bile her türlü idare eder seni Devamı için tıklayın... Biraz daha düşününce, 30 k cok da kolay kazanılan bir miktar değil bunun hepsini bir anda bir telefona vermek şuanda pek mantıklı gelmemeye başladı.
BugiBlack 80+ Bronze Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 575 Dahası Reaksiyon skoru 246 İsim Buğra Siyah 22 Eylül 2022 #15 Kel Cocuk yazmış: Biraz daha düşününce, 30 k cok da kolay kazanılan bir miktar değil bunun hepsini bir anda bir telefona vermek şuanda pek mantıklı gelmemeye başladı. Devamı için tıklayın... aynen öyle dostum güzel düşünmüşsün
Kel Cocuk yazmış: Biraz daha düşününce, 30 k cok da kolay kazanılan bir miktar değil bunun hepsini bir anda bir telefona vermek şuanda pek mantıklı gelmemeye başladı. Devamı için tıklayın... aynen öyle dostum güzel düşünmüşsün