Neler Yeni

Yurt Dışından Parça Getirmek

Mail at ürğnün faturasını düşük gösterebilir misiniz de gümrük durumunu anlat veya yurt dışından ürün getirme uygulamaları vardı başkası senin için alıyor trye gelince sana kargoluyor güvenilir mi bilmiyorum
Diğer türlü kendin alırsan gümrük müşaviri tutman gerek ek vergiler derken 15kyı bulur

Mail at ürğnün faturasını düşük gösterebilir misiniz de gümrük durumunu anlat veya yurt dışından ürün getirme uygulamaları vardı başkası senin için alıyor trye gelince sana kargoluyor güvenilir mi bilmiyorum
Diğer türlü kendin alırsan gümrük müşaviri tutman gerek ek vergiler derken 15kyı bulur
Evrakta sahtecilik bu normalmiş gibi önermeyin şu şeyleri.

Hocam normal bi şekilde halletsem bana kaça patlar vergi ne kadar çıkar :)?

At çantana getir. Küçük bir şeye benziyor. Kimse uğraşmak istemez.

Hocam normal bi şekilde halletsem bana kaça patlar vergi ne kadar çıkar :)?
15k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%60 vergi almalarına rağmen kargo dahil 30 euro gibi komik bir sınır getirmeleri o vergileri cebe atmaları vatandaşın değil büyük şirketlerin ceplerini düşünmeleri normal mi

Bir de müşavir tutmak zorundaymışım galiba.
15k

%60 vergi almalarına rağmen kargo dahil 30 euro gibi komik bir sınır getirmeleri o vergileri cebe atmaları vatandaşın değil büyük şirketlerin ceplerini düşünmeleri normal mi
Logitech bana değişim ürün gönderdi 27.16 euro olduğu için alamadım mantıklımı

Çok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,839
Üyeler
173,426
Son üye
iamcoban