Neler Yeni

Yurt Dışından Telefon Getirtmek

Furkan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Furkan
Merhaba yurt dışından telefon getirtsem ben burada kendi adıma pasaport çıkartıp gelen telefonu kendi pasaportuma kayıt ettirebilir miyim?

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Yurt dışına çıkmış olmanız gerekiyor diye biliyorum. Ülke fark eder mi bilmem.

Zechion

80+ Silver
Merhaba yurt dışından telefon getirtsem ben burada kendi adıma pasaport çıkartıp gelen telefonu kendi pasaportuma kayıt ettirebilir miyim?
Öncelikle bunu yapmanı yılbaşından önce yapmanı öneririm. Yılbaşından sonra kayıt ücretleri 6.000 tl ye çıkıyor. Soruna gelirsek evet pasaportuna kaydettirebilirsin fakat bir şartla, kaydettirmeden önce yurt dışına çıkıp girmen gerekiyor.

serwintes

80+ Gold
Öncelikle bunu yapmanı yılbaşından önce yapmanı öneririm. Yılbaşından sonra kayıt ücretleri 6.000 TL ye çıkıyor. Soruna gelirsek evet pasaportuna kaydettirebilirsin fakat bir şartla, kaydettirmeden önce yurt dışına çıkıp girmen gerekiyor.
6k işi gerçek değil bro 4.6k ya çıkıyor galeyana getirtip telefon satmak için yaptılar onu

Furkan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle bunu yapmanı yılbaşından önce yapmanı öneririm. Yılbaşından sonra kayıt ücretleri 6.000 TL ye çıkıyor. Soruna gelirsek evet pasaportuna kaydettirebilirsin fakat bir şartla, kaydettirmeden önce yurt dışına çıkıp girmen gerekiyor.
Almanya gibi mi Azerbaycan da dahil mi

Top Bottom